Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee897

    tag

    válasz HunChris #43477 üzenetére

    Paks1-et kitolják (megint), erre már voltak kezdeményezések, szerintem ezt lehet biztosra venni. De még az is kevés lesz. Nem tudom, mi lesz pontosan Paks2-vel, nem vagyok sajnos mindent tudó :-) Főleg, hogy már látszik, hogy Paks3 is kellene lassan.

    Az biztos, hogy jelentős csúszás van és még lesz is. Még az is lehet, hogy megépíti majd más és nem az oroszok. Az ukrajnai háború még évekig eltarthat de sztem 1 évig biztos de inkább 3 körül van a minimum és ez a minimum. És utána sem lesz a Nyugat jóban az oroszokkal, ez most évtizedekig el fog tartani.

    Ja és az oroszok már amúgy is komoly késésben voltak Paks2-vel kapcsolatban a háború előtt is. Azóta meg bejöttek a szankciók na meg az is, hogy a nyugati államok megérették, hogy mi rakosgatjuk a küllőik közé a botokat, ahogy Orbán ezt büszkén ki is mondta, most már hogy értik, hogy mi a stratégiánk gondolom, ők is rakosgatni fogják a mi küllőinkbe a botokat... Nem véletlen, hogy most már komolyabban veszik az EU-s pénz és azóta sem kaptuk meg mert most már kiismertek minket. Sokáig tartott nekik, de ez van.. Szerintem nem is biztos, hogy megkapjuk, illetve inkább az a biztos, hogy nem kapjuk meg soha.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák