Új hozzászólás Aktív témák
-
Plero
tag
válasz
gaborbol #152 üzenetére
Azt gondoltam van valami jó kis progi rá. Örököltem egy rendszert. Dokumentáció semmi. 10 cég "építette" 10 év alatt. Később könnyebb legyen a dolgom gondoltam megcsinálom a dokumentációt. Na majd szép lassan megcsinálom. :-(
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
Plero
tag
Üdv. Mindenkinek
Azt be lehet állítani, hogy amikor kikapcsolják a gépet akkor elindítson egy programot ami a hálózati adattárolóra kimásolja , menti egy megadott könyvtár tartalmát?
-
Plero
tag
válasz
kraftxld #430 üzenetére
Amit irtál az Ok. értem.
Az is lehet Én nem írtam érthetően. :-)
Van 10-15 felhasználó. Nincs szerver. Adott egy hálózati táróló /Linux server, vagy csak egy egyszerű "UTP-s HDD"/ A mikor a felhasználó leállítja a gépet akkor a mappájában lévő dokumentumokat, dolgokat átmásolná a hálózati adattárolóra a saját könyvtárába. Végül is egy egyszerű mentés lenne.
Ezt akkor hogyan lehetne megoldani?"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
Plero
tag
-
Plero
tag
Egy kis segítséget kérnék.
Adott 20 PC + 1 Tanári. Az összes gép tartományban van. Minden felhasználónak külön belépési kódja van. Hogyan lehet azt megoldani /ha lehet ingyenesen/, hogy a tanári gépen lehessen látni amit a tanuló csinál a gépen, akár egyszerre a 20 gépet látni.
Csak nézni kellene beavatkozni nem.Valakinek valami ötlet?
-
Plero
tag
válasz
Hedgehanter #1468 üzenetére
Köszönöm. Nagyon eltűntél.
A Hungaroprint-nél dolgozik egy Robi nevű srác. Nem ismered? :-)"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
Plero
tag
válasz
Hedgehanter #1471 üzenetére
De. :-)
Kicsi a világ.
-
Plero
tag
A Kaspersky is ilyen! Központilag managelhető.
-
Plero
tag
Hello Mindenkinek
TMG-ben IP-t lehet tiltani?
Ha igen, hogyan?Üdv.
-
Plero
tag
Van itt valaki Magyarországról? :-)
mert vannak itt, Ausztráliából, Újzélandról, Amerikából, Angliából , Írországból, meg még ki tudja honnan. :-)
-
Plero
tag
válasz
sellerbuyer #2657 üzenetére
Ha megoldottad a HTTPS-es facebook tiltást utána jön ez: http://proxymice.com/
Ezzel lazán tudják használni pedig facebook IP címei le vannak tiltva a TMG-ben!"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
Plero
tag
Suliban dolgozó rendszergazda van itt? Egy kis infora lenne szükségem. PÜ-ben megkresne?
-
Plero
tag
válasz
DopeBob #3046 üzenetére
Belefutottam egy problémába. Ügyfél lecseréli a régi gépét. Új vas új oprendszer /Win7 Home Premium 64 bit/. Szeretné továbbra is használni a régi HP scannerét a 4400C-t. Nincs hozzá 64 bites driver. :-( A scannert szeretné használni, már nem szeretne másik vasat venni.
Megoldás? Ötletek?"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
Plero
tag
válasz
gaborbol #4250 üzenetére
Szia
Felraktam a "programot" amit korábban linkeltél. Feltelepítettem,beállítottam egy kliens gépre XP alá. Kiléptem mint rendszergazda. Beléptem mint egy falhasználó és a beállítások nem voltak meg. Megint be kell állítani. Ez igy nem jó egy suliban. Hogyan tudom beállítani, hogy minden felhasználóra érvényes legyen a beállítás.
-
Plero
tag
Kellene egy kis segítség.
Adott egy ADSL internet. Ezen van egy router. A routerből átlövik az internetet mikrohullámon egy másik telephelyre. Itt már csak egy Switch van. Ehhez csatlakoznak a gépek. A Switch-hez csatlakozik még egy router ami AccesPoint-nak van programozva. Hogyan tudom megnézni az AP ip címét? Az ADSL router jelszava ismeretlen.
( és az ADSL jelszót sem tudják. Azért kellene az AP IP-je mert akkor azt át lehetne programozni, mert neha működik néha nem.
)
Ötletek?"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
Plero
tag
válasz
gaborbol #4430 üzenetére
Az IP scanner nem találta meg.
Kihúztam az AP-t közben egy másik gépet kellett csinálni. Az is érdekes volt. Kapott IP-t meg tudott pingelni a hálón gépeket, de nem volt rajta Internet. Hiába volt ipconfig /release meg /renew akkor is a "régi IP-t kapta vissza. Átraktam Fix másik IP-re és már működött is.
Vissza dugtam az AP-t és lám már az is működött. Szerintem az ADSL routert újra kellene indítani, mert ott lehet valami gáz.
Amikor működött minden utána sem találta meg az IP Scanner az AP-t.
Most minden működik , de nem lettem okosabb sem. :-([ Szerkesztve ]
-
Plero
tag
válasz
Lapajbacsi #4797 üzenetére
Milyen igazságot - valóságot írtál le!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szemüveges topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- SEASONIC Prime TX 1000W (PRIME-TX-1000) - 60hó gari! - BONTATLAN!
- AMD Ryzen Processzorok! AM4 / AM5 - 5600X/5700X/5800X/7600X/7700X/7900X - BONTATLAN! - 36hó gari!
- Dell Optiplex 3020 SFF - i3-4160, 8GB, HDD/SSD nélkül
- Eladó ÚJ, bontatlan Moshi Otto Q premium kategóriás wireless töltőpad
- Jó áron HP irodai PC + Fujitsu LCD monitor egyben eladó!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest