Új hozzászólás Aktív témák
-
iwu
addikt
válasz
chepavel #488 üzenetére
hali!
igen, ezt vágom. netacademia fórumba be is írtam, hogy nem szolgáltatás fiókkal fut, hanem sajáttal...nem oldotta meg a kérdést sajna...nah, most látom a sok választ
lényeg, nem keres a sharepoint, ill nem talál. külön fiók van beállítva neki, az eventlogot most nincs módom idézni, majd este. volt a szokásos 2424 és 2436(talán).ms-en van egy registry állítás, amit megcsináltam, és nem oldotta megez
közben új bejegyzés a tegnapi simogatás óta:
Nem járható be a kezdőcím (<sts3s://külsőcím:987/contentdbid={7d0a8a5b-6a2f-4885-8a16-482fce251533}>).
Környezet: Kereséshez használt indexfájl a keresőkiszolgálón alkalmazás, Search katalógus
Részletek:
Hozzáférés megtagadva. Ellenőrizze, hogy az alapértelmezett tartalom-hozzáférési fióknak van-e hozzáférése a tárházhoz, vagy bejárási szabály hozzáadásával járja be a tárházat. Ha a bejárandó tárház egy SharePoint-tárház, akkor ellenőrizze, hogy a használt fiók rendelkezik-e teljes olvasási jogosultsággal a bejárt SharePoint-webalkalmazásra vonatkozóan. (0x80041205)ezek szerint valami jogot még sem adott meg jól...nah, majd holnap lesz mivel tökölni...
örökölt, migrált sbs2008
üdw,iwu[ Szerkesztve ]
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
iwu
addikt
válasz
chepavel #495 üzenetére
igen, erre írtam, hogy ezt megcsináltam...valszeg rosszul
6.In the Value data box, type the URL mentioned in the above warning event, and then click OK
a fenti event bejegyzés alapján minek kell lenni az urlnek?
üdw,iwu[ Szerkesztve ]
-
iwu
addikt
válasz
chepavel #500 üzenetére
nem, nem. értettem. meg eddig is ott próbálkoztam.
ez maradt:
Részletek:
Hozzáférés megtagadva. Ellenőrizze, hogy az alapértelmezett tartalom-hozzáférési fióknak van-e hozzáférése a tárházhoz, vagy bejárási szabály hozzáadásával járja be a tárházat. Ha a bejárandó tárház egy SharePoint-tárház, akkor ellenőrizze, hogy a használt fiók rendelkezik-e teljes olvasási jogosultsággal a bejárt SharePoint-webalkalmazásra vonatkozóan. (0x80041205)elvileg a felhasználó benne van a sharepoint olvasó beépített csoportba.
mi a fenéhez és hol kell jogot adni még?ráadásul tegnap nagy hiszti volt, upc délután megszűntek a bérelt vonalaink...persze azért is én voltma a hibás...
üdw,iwu
-
kraftxld
Topikgazda
válasz
chepavel #601 üzenetére
Tőkém nekem sincs (még) hozzá, csak a megvalósításon eszelek, de minnél mélyebbre ások annál jobban keveredik a kaksi
Izzadni kell rendesen, hogy legyen normális failover, ha teljes értékű klienst akarsz hostolni, akkor oda izombrutál vas kell, Exchange 2010 alatt még nem támogatott a szegregáció, a hosted verzió még odébb van stb stb...
Majd rugdalom még a dolgokat virtuális gépben aztán kitalálom, hogy lesz-e belőle valami.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
Topikgazda
válasz
chepavel #664 üzenetére
Ugyan.. a munkás úgyse ért hozzá. Multkor is kaptam két db valami QNAP nas-t, 5 db 1TB-os vinyóval darabonként, hogy heggesszem össze 8-8 Level1 kamerával, persze pont ezt a típust támogatta (faszán le is volt írva a manualban, hogy ez és ez a level1 kamera megy vele csak), persze én lettem hülyének nézve mikor mondtam, hogy ez pedig nem fog így menni, aztán csak lett helyette 2 low-end Asus gép amibe belapátoltam a vinyókat, aztán XP-ben csináltam egy jbod-ot szépen a lemezekből, oszt jó lett.... áááá.. nem is idegesítem magam rajta, csak néha annyira bosszantó.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
tbs
addikt
válasz
chepavel #809 üzenetére
Teljesen jók, nálam smtp-hez, imap-hoz, http-hez van tőlük szerver cert és privát aláíráshoz saját cert. Izraeliek, a magasabb biztonsági fokot levélben és telefonon egyeztettük, ~2 hét volt a posta miatt. Levelezők, böngészők ismerik, elfogadják.
(Volt cacert-es is régebben, ez jobbnak tűnik, netlock fizetős server certem is van, szvsz ezek jobbak, nem variálják túl.)
-
kraftxld
Topikgazda
válasz
chepavel #1045 üzenetére
2 (esetleg 4 ha van lóvé) db HP Proliant ML380 G7, 32GB ram/szerver, 2x4magos cpu/szerver, kezdésnek egy olyan iSCSI képes storage ami tud 2x1Gbit porton team-elni (FC-SAN storage elég húzós áron van), és ezt clusterbe szervezni.
Kezdésnek kb ennyi ha nincs sok lóvé| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
gaborbol
őstag
válasz
chepavel #1052 üzenetére
Nalunk 2 ilyen hp szerver fut, vmware esxi: 2 DC, 2 sql\web,3 exchange(node1,node2), nyomtato, Proxy, virtualcanter. Szepen viszi oket, van hozza 500 fizikai klines.,valamint meg tervebe van regi 3 fajl szerver virtualizalasa is.
Szerintem korai meg ez a tema.
[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
Topikgazda
-
sanzi89
addikt
válasz
chepavel #17177 üzenetére
Nem hivatalos megoldásnak pedig működik az RDP Wrapper.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
F.E.K..
senior tag
válasz
chepavel #19851 üzenetére
Arra azért érdemes figyelni hogy a kötetlen munkaidő úgy is elsülhet hogy hajnalban kell távmenedzselned, mert mondjuk Amerika érintett részén az pont munkaidő...
Persze valóban sok munka elvégezhető távolról, így több cég között is lehet "ugrálni" egy nap.
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Proxmox VE
- Olcsó sportkamerák (GoPro alternatívák)
- Revolut
- Linux felhasználók OFF topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPad PRO 11 128GB 3rd Wifi+cellular (MHW53HC/A) + egyebek (opció!)
- -50% HP ENVY x360 15:i7 1165G7,32GB,1TB SSD,15.6" 4K UHD OLED Touch,400nit,100%DCI-P3,GeForce MX450
- Gamer PC! 5600X RTX 3060 16 GB Ram X570 Beszámítás OK!
- ZOTAC GAMING RTX 3090 Trinity OC 24GB (ZT-A30900J-10P) - eladó!
- Eladó HyperX Quadcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest