Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
A citromaillel az is baj, hogy elvileg 3 szerverük (ennek megfelelően 3 mx rekordjuk van), amiből 1 mindig, 1 soha, 1 pedig néha nem válaszol. Ezért sokszor nem mennek "be" a levelek. Továbbá a citromailnek viszonylag erős a spamszűrése is, bizonyos dolgokat ők már "túl komolyan" vesznek.
Ami nem lenne baj, ha legalább a 3 szerverük működne...Ez 2 hónapos állapot. Ha azóta kijavították (előtte kb 1 éve még ugyanez volt) akkor jó
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
ro_bert17
őstag
Hi. This is the qmail-send program at citromail.hu.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.<office@Y cég.hu>:
IP infó nektek? does not like recipient.
Remote host said: 553 Listed in PSBL, see http://psbl.org/listing?ip=91.83.45.6
Giving up on szintén Y cég szolgáltatójának IP-je--- Below this line is a copy of the message.
Return-Path: <Z@citromail.hu>
Received: (qmail 7719 invoked by uid 89); 27 May 2013 18:47:31 -0000
To: <office@Y cég.hu>
Subject: =?UTF-8?B?bGV2?=
Received: from netacc-gpn-5-86-125.pool.telenor.hu [84.225.86.125]
by with HTTP; Mon, 27 May 2013 20:47:30 +0200
From: =?UTF-8?B?U3phYsOzIFLDs2JlcnQg?= <Z@citromail.hu>
Date: Mon, 27 May 2013 20:47:30 +0200
Errors-To: <Z@citromail.hu>
Message-ID: <20130527204730.918@citromail.hu>
X-Priority: 3
X-Mailer: Citromail v.2.0
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="--citromail.hu7ffe3534dd14025e06abf2bdf6ebd878"
X-Mtrac: passedThis is a multi-part message in MIME format.
----citromail.hu7ffe3534dd14025e06abf2bdf6ebd878
Content-Type: text/plain;
charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printablep
----citromail.hu7ffe3534dd14025e06abf2bdf6ebd878
Content-Type: text/html;
charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable<HEAD>=
<META content=3D"text/html; charset=3DUTF-8" http-equiv=3DContent-Type> <S=
TYLE></STYLE> <META name=3DGENERATOR content=3D"MSHTML 10.00.9200.16576"><=
/HEAD> <BODY style=3D"FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: arial; BACKGROUND: #fff=
fff; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 0px; MARGIN: 0px;=
PADDING-RIGHT: 0px">p</BODY>----citromail.hu7ffe3534dd14025e06abf2bdf6ebd878--
Ebben van valami hasznos?
(#5298) InfiniteReality: ha jól értem, akkor szólok Y cég szolgáltatójának, hogy barátkoztassa össze X céggel a szolgáltatott domainjét?
[ Szerkesztve ]
-
Lapajbacsi
aktív tag
15-20 éve még aztmondtam volna hogy ez a tuti. Pl egy Kft-t csinálni pár sráccal és cégekkel szerződgetni üzemeltetgetni (ha már ez az a varázsszó).
De most ha nincs valami nagyon jó kapcsolat, hátszél, szóval "embered" valahol, reménytelen. Lehetsz egy rabszolga, egy hiábavaló mókuskerékbe beléphetsz... Megy az elitkedés, veretés, furakodás, taposás és elképesztő a túlkínálat. A legzsírosabb falatok meg le vannak osztva a sors illetve a hatalom kegyeltjeinek (eufemizmus - mivel sokkal csúnyábban is meg lehetne fogalmazni, hogy közelebb jussunk az igazsgához)
Aszondom nagyobb okosság van inkább nyitni egy kis italboltot... de a legjobb elmenni külföldre.... még akár feketemosogatónak is több perspektívája van mint nálunk Magyarisztánban egy "üzemeltetőnek"..Gyakorlatilag EGY NAGY TIPP VAN: szerezz kapcsolatot, a mi kis szép balkáni országunkban ez a recept, de még ez sem biztos, hiszen még ebben a világban, akármekkora a hátszeled és protekciód is egyrészt bármikor eltaposnak, másrészt bármikor elkezdhetnek "más szelek fújni" másfelől fújni a hátszelek.
Én tudom, mert egy teljes egyetemet amblok csíptem meg egyszer, mint "üzemeltető" vállalkozó, de nem sokáig élvezhettem a tutit, mert pechem volt és pont jöttek a más szelek.. amik engem úgy fújtak el onnan mint egy falevelet.... -
pschio
őstag
xp +office 2003
Nem érted. Beírja a dokumentumba a szöveget. Bezár. Nem ment. Már az elejétől nincs elmentve. Nincs mit helyreállítani.
Nekem olyasmi kell ami a wordtől függetlenül nyersen elmenti a begépelt szöveget függetlenül attól, hogy elmenti-e vagy sem. Bezárja vagy sem. Lefagy vagy sem vagy mit tudom én.
Az automatikus mentés természetesen be van kapcsolva.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
elistvan
őstag
Mindenképpen utána fogok nézni a linkeken a dolognak tüzetesebben, mert érdekel, de még nem igazán volt időm szórakozni vele, ugyanis nincs ki a kötelező óraszámom így berugdosnak helyettesíteni szinte minden nap, plusz van egy állandó 5-es napközim, így eléggé tyúklépésben haladok időhiány miatt.
A logo-t csak a kicsiknél veszem (4.o) a felsőkben alap algoritmusok, word excel, paint és valami alap képszerkesztő illetve powerpoint.
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
elistvan
őstag
Amit linekltél ez a steadystate az azt írja hogy win7-el nem kompatiblis. Amúgy kösz.
más:Esetleg valakinek vannak jó tanmenetei/tervei infóból áltsuliban (4-8o)? Én szeretném kihagyni a comenius logot, de közben tanítanom kell megkérnek mindenféle csipcsup marhaságra. És 100%-ban vadiújat nincs időm csinálni. Egyet csináltam de Hmindíg tanul újat az ember, hátha látnék jó ötleteket.
Harmadik kérdés: Van pár régi gép is a 23 pályázatis gépen kívül. Azok xp matricásak. Mennyire lenne pofátlanság azokra is 7-et tenni office 2007-el együtt?
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
RudyD
tag
Upd.: Kicsit fel kellett frissítenem az emlékeimet - (bocs a több részletért, véletlen munkák is történnek. Sima hétköznapi baleset. )
Itt található egy érdekes írás és egy érdekes project. Az egyik az ms saját doksija hogy hogyan lehet kvázi 'lezárni' a számítógépet.
A másik pedig egy érdekes kezdeményezés. (A wioski úgy tűnik egy ingyé' szkriptgyűjtemény.)
És tudom - nem ez volt a kérdés meg stbstb - de egy alternatív megoldást nyújthat a problémára.
-- RudyD { B-) }
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest