Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz kraftxld #6779 üzenetére

    Valószínűleg nem, mivel azt se tudom, hogy mi ez.
    Úgy csináltam, ahogy a netes tutorialokban láttam, Windows szolgáltatások között aktiváltam a Hyper-V Manager-t Windows 8 Professional alatt és ennyi. Kicsit pontosítanád, hogy mit kellene frissítenem - telepítenem? - mivel nem igazán találtam rá neten egyértelműen.
    A szerveren egy Windows Hyper-V Server 2012 R2 fut, azon egy Windows Server 2012 Standard, amit egy Windows 8 Professional-lal bütykölnék.

    Nem tudom, milyen group policy-re gondolsz? Lab környezet, router mögött csak ez az egy Hyper-V szerver, és rajta fut a Win Server 2012. Nagyon semmit se csináltam eddig, feltelepítettem és használom. Se domain, de lokális felhasználók, se semmilyen korlátozás, csak fusson önmagában a szerver. A teljes információ pedig, hogy nem a komplett Mirosoft System Center 2012 R2 Configuration Manager van felrakva, ami fizetős, hanem abból kiszedve csak a kliens, és az feltéve kvázi a Security Essentials helyett. A leírás itt. Mikor felraktam akkor befrissítette a legújabb adatbázist, azóta hibával elszáll.
    Most az egyik virtuális gépre feltettem a Security Essentials-t Win7 kompatibilis módba, mivel 2 virtuális szerverből egyiken se frissít.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák