Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    A CPU-val úgy voltam, hogy tényleg kb mindegy...azért nem is írtam konkrétumot. Bár elmélkedtem rajta...4 fizikai magot olcsóbban megkapom AMD-nél, mint Intelnél a 2-őt. Igaz nem is olyan erősek, de jobban jön most a plusz mag.
    A RAM-al kapcsolatban ezt kiindulási méretnek szántam. Később biztos lenne bővítés de a bekerülési költséget szeretném alacsonyan tartani. Ahogy néztem 32GB-al el is érjük a lap maximumát...Ennyi elég is lenne nekünk bőven.
    SSD/HDD: Érdekes a felvetésed. Itt arra gondoltam SSD-n lenne az ESXI, a VM- meg mennének a RAID1 tömbre. De az is igaz lehet, hogy nincs is annak szüksége SSD-re, vagy igen?
    A RAID1-et meg azért gondoltam bele, mert valami kicsiny védelmet jó lenne belevinni a rendszerbe.
    Tudom becsap a villám, leég a ház...stb. Ezek nem problémák mert lesz offline backup. Amitől viszont tartok az a meghajtó elhalálozása...

    Bár most, hogy ezt leírtam. Igazad lehet. Elég lenne egy SSD aztán megy rá minden...ha valami meghal akkor meg úgyis lesz róla offline backup. Ezt mondjuk minden nap megcsinálni?!

    A PH!-s teszt eszembe sem jutott. Kösz a tippet.

    Van még egy nagy kérdés. Az ESXI-re hogy megy a driver téma? AMD vs Intel hogy áll?

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák