Új hozzászólás Aktív témák

  • sellerbuyer

    őstag

    válasz moha bácsi #5000 üzenetére

    Nem tudom, ez melyik hirdetés volt (már levették), de én nemrég elmentem a bkf-nek a szintén oktatástechnikusi(!) hirdetésére, behívtak interjúra és hát dobtak tőlem egy hátast. :) Aztán meg én dobtam, amikor megtudtam, kit is keresnek...

    Ott volt a HR-es hölgy (nagyon kedves, mellesleg), meg ott volt egy informatikai vezetőnek nevezett valaki, aki alatt a két oktatástechnikus dolgozik.

    Na most nem részletezem, a lényeg, hogy az álláshirdetésben csak a WC pucolás nem volt felsorolva, de volt ott adminisztrációtól (3-szor leírva, kiemelve!) kezdve, oktatástechnikusi feladatokon keresztül, hegyekben rendszergazdai feladatok, minden, mi szem-szájnak ingere, 5 ember munkája! Jelzem, én most is pontosan ezt csinálom, ezért is jelentkeztem, kicsit több bért megjelölve, mint amit most keresek, de tényleg csak nagyon kicsit, pedig a volumen, ami a bkf-en van, kb. tízszer annyi, mint amit most kell kezelnem, karbantartanom, stb. Szóval szerintem jó fej voltam.

    Erre a HR-es hölgy megkérdezi, hogy honnan vettem én azt, hogy ilyen sokrétű feladatokat kell itt ellátni (ezt jelöltem meg az fizetési igényem indoklásaként)?
    Mondom: elolvastam az álláshirdetést. :D

    Na szó, ami szó, kiderült, hogy gyakorlatice lóti-futi, mezítlábas, éhenkórász oktatástechnikust keresnek, aki kitakarítja a projifiltereket és hát mellesleg képes arra, hogy felhúzzon image-ből több száz gépet, meg esetleg telepítsen olykor ezt-azt, meg hát megigazítsa a kábeleket, ha nagyon muszáj. Na ennek fizetnek kb. filléreket és ennyi. Emellett szombatonként felváltva ügyeletet kell tartani, rendes munkaidőben, ami a meló része, nem fizetnek érte túlórapénzt. Mondtam, hogy (ezért a pénzért, amit megjelöltem), nem probléma. Na most azért a pénzért, amit kapnak valószínűleg a szerencsétlen nyomorultak, hát nem tudom, mikor vállalnék be ilyet, hogy heti min. két hétvégémnek annyi legyen...

    Ahogy levettem az interjún elhangzottakból, én kb. annak a srácnak a helyére lettem volna jó esetleg, akiknek a keze alá dolgozik a két rabszolga. Mellesleg a jelenlegi munkahelyemen is volt már rá példa. Szóval ha ezt tudom, megkímélem őket is, meg magamat is az elpocsékolt időtől, energiától. :) Ők olyat keresnek, aki mindenhez ért, helyettesít egy rakat embert, ugyanakkor éhbérért dolgozik. És ez nem állami, hanem magánsuli!

Új hozzászólás Aktív témák