Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    válasz Xpod #26379 üzenetére

    Igen lehet módosítani arra hogy benti gépen legyen, de ha teljes képernyőn volt a távoli asztal és mégsem a benti gépen aktiválódott akkor kicsi esély van rá hogy tényleg a távoli asztalos gépen fog aktiválódni ha átállítom arra hogy a benti gépen aktiválódjon.
    #26380 Gargouille : Erre sajnos pont nem találtam megfelelő alternatív kombinációt :(

    Szerk.: amúgy pár éve itt szerintem kérdeztem rá erre a problémára. Sehol máshol nem volt ilyen probléma hogy a képernyőn (általában a jobboldali monitor felső részén) egy sávban egy sávban abnormális volt a képernyő? Legtöbb gép intel integrált vgas. de a saját gépemen is volt ilyen problem nvidia gt 640 el is. Bár nekem valamikor alul volt a problem nem fent. Szóval iszonyat Xakta volt ez a problem és örültem hogy megszűnt dehát pár napja jött egy redmine hogy valakinek pont most jött elő pár hónapja és kezdi zavarni és végleges megoldást szeretne....
    Jópár éve mintdenkinek a CTRL+Shift+WIN+B kombináviót elárultuk hogy jegyezze meg és alkalmazza ha előfordult. Ez meg is oldotta mindig a problemet. Most meglepetésként ért az új user problémája de most bejött a képbe hogy HOs laptopon dolgozik ami jópár éve még ügyebár nem volt jellemző.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák