Új hozzászólás Aktív témák

  • Remov

    aktív tag

    válasz Timer #26278 üzenetére

    Szia, köszi a választ, (Most írom újra negyedjére a hszt, eddig mindig volt valami amiről azt hittem, hogy az a megoldás közben mégsem :D)

    Úgytűnik, hogy nem az MTU volt a ludas és a VPN pedig nem volt valódi megoldás csak nem hagyta, hogy a problémás dolog működjön.

    Ahogy próbálgattam az elmúlt 1-2 órákban a torrent (Ebből fakadóan feltételezem a sok kapcsolat) amit nem bír el a hálózat, gondolom amiatt mert mégiscsak mobilinternetről megy. Ugyanúgy sok packet loss lesz az eredmény (PingPlotter Pro fut a gépen most), ha más eszközről, például telefonról kezdek el torrentezni. A VPN csak azért oldotta meg a packet losst, mert ugye azon keresztül nem tudott futni a háttérben a torrent kliens :D

    És ahogy ezt leírtam tele lett piros csíkokkal a PingPlotter, de én ezt már nem írom újra ötödj...... Á, a kis sunyi, felnyitottam a tálcán a többi ikont rejtő kis dolgot és 1 pillanatra láttam a BitTorrent ikonját mielőtt eltűnt :D

    Hát feltételezem ezzel együtt kell élnem és csak akkor futtatni a torrent klient amikor valamit le akarok tölteni, aközben meg csinálok valami mást. Majd talán ha egyszer a Telekom rájön, hogy talán Debrecenben egy belvárosi épületben illene már lecserélni a 30 Mbit/sec -es maximummal rendelkező réz kábeleiket :U Talán egy párhuzomas univerzumban.

Új hozzászólás Aktív témák