Új hozzászólás Aktív témák

  • E.Kaufmann

    addikt

    válasz szagnes69 #24021 üzenetére

    Ha se mentés, se tartalék DC, akkor tényleg a nulláról kell kezdeni. Egyáltalán mi az amit be kellett volna állítani és miért nem ment?
    Ha nem állami/KLIK intézmény lenne, azt mondanám, szerezzetek be egy két lemezes Synology- NAS-t. Az tud DC-ként is viselkedni, nem csak tartományba lehet léptetni, és csilivili webes felülete van.
    Egyébként nem hiszem, hogy 2016-on annyira nehéz lenne új tartományt létrehozni, igaz én is csak meglevő 2008-as DC mellé pakoltam le 2016-ot, majd az FSMO szerepköröket átcibáltam, meg át kellett állni DFSR replikációra.
    Viszont papírom nem volt rá, de állítólag még most is müxik a rendszer :DDD . Én nem powershell-eztem és szerintem nem is kellene neked sem, csak kis bátorság kell hozzá, gugli, meg józan paraszti ész. Pláne hogy elvileg akkor ez egy labor, nem is egy komoly munkakörnyezet, ahol szétkapnak téged a dolgozók meg a főnökök, ha leáll az élet.

    PS:
    Esetleg megkörnyékezném az egyik értelemesebbnek tűnő diákot, hogy 4 évre megkapja előre az ötösöket, csak állítsa össze neked a tartományt :D

    [ Szerkesztve ]

    Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

Új hozzászólás Aktív témák