Új hozzászólás Aktív témák

  • szallasi007

    őstag

    Sziasztok,

    nem biztos hogy itt kell megkérdezzem, de ma Bp-n vmware cluster kialakítása (fizikai eszközök telepítése - SAN, FC switch - és konfigurálása, hostok konfigurálása, kis tűzfalazás) valamint régi 1 hostos környezetből migrálás az újba, mentés kialakítása, DR konfig ki mennyit kérne érte?
    Nem céget keresek és nem is olyat aki megcsinálná, hanem a ronda anyagiak érdekelnek :) Óradíj és hány órát számolnátok rá vagy mennyit mondtok rá egyébként?

    bugizozi ugyan nem tőlem kérdezted, de 3 hónapja használom erre a célra. Éles környezetben, vmware (Hyper-V is tud menteni) másodlagos DC-je került törlésre majd állítottam vissza minden probléma nélkül.
    Visszaállítás után mondjuk kissé megzavarodott a felület és újra be kell állítani ennek a vm-nek a mentését. Napi 1 inkrementális mentést csinálok vele 7 vm-ről és 28 fizikai gépről 30 napos verzió megtartással.
    Arra mondjuk nem emlékszem hogy több datastore esetén megkérdezi-e melyikre tegye vissza a vm-et de lehet igen.
    Elvileg fizikai gépet tud WoL-ozni és mentés után kikapcsolni de még nem volt időm vele szórakozni - kell hozzá csinálni egy WoL scriptet.
    Fizikai gépen ma kellett éles adatot visszaállítanom, állítólag a visszaállított fájl read-only de mivel én csak a visszaállítást végeztem távolról nem tudom hogy csak a kolléga volt balfütty vagy tényleg RO lett az attribútuma.
    Eddig egy fizikai gépet nem tudtam és tudok vele menteni, mert olyan hibaüzenetet kapok hogy nincs elég hely a snapshoothoz a forrás gépen. Hely van rajta de van a vinyón 2 recovery partíció amin valóban nincs hely gyárilág, nem túl fontos gép nincs is kedvem vele szenvedni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák