Új hozzászólás Aktív témák

  • CsodaPOK

    senior tag

    válasz kraftxld #2016 üzenetére

    A config guide-k alapján minden jónak tűnik, de valami mégsem az igazi. Szerintem valahol az AD legmélyebb bugyraiban valakinek nincs joga valamihez és ezért nem tudja felolvasni, hogy melyik programhoz melyik user fér hozzá. Ez a tartomány nagyjából Win2000-es tartományként kezdhette az életét szerintem, azóta kitudja hányszor hova migrálták.
    Mindegy, egyelőre parkolópályán van ez az ügy. Ki lett adva az egy szinttel okosabbaknak. Ha találnak megoldást, akkor megírom.

    Más kérdés: meg lehet-e különböztetni a RemoteApp-s program futtatást és a Távoli asztallal történő bejelentkezést? A cél az lenne, hogy az egyszerű userek tudják használni azokat a RemoteApp alkalmazásokat, amiknek az .RDP fájljait megkapják, de sima mstsc-vel ne tudjanak direktbe csatlakozni a szerverre.

    Fizuemeléshez gratula! :C :C

    VMware: nekem, egyszerű földi halandónak már a 4-es verzió árai is "picit" magasak voltak. 5-s verziónál még jobban a trezorba kell nyúlni. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog változni a piaci megoszlás MS, VMware tekintetében.
    Persze VMware nem csoda, hogy növeli az árakat. Mindenhonnan a virtualizáció folyik, mintha az IT világmegváltóját tisztelhetnénk a virutalizációban. VMware pedig elhalmoz minden szép és jóval, csak győzd megfizetni.

Új hozzászólás Aktív témák