Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    Annyira megereztem, ugye meg a rutin meg az evek :(((
    (persze ugyan ez a moka mar lemet mult evben is)

    Van egy ugyfel, 500 user, vmware, minden egy dual SAN-rol fut.

    San esik-kel lassan 2 honapja, meg garos, a support teljesen madarnak nez, hat nincs alatta jo battery backup biztos azert,2 zsir uj fuggetlen 1500-as apc van alatta,hja akkor szar a switch,semmi baja, a masik San miert nemproblemas ami ugyan errol a switchrol fut? Akkor biztos valaki ejjel 12:30-kor kikapcsolta, mert a logba nincs semmi.

    Erdekes nekem a san emailbe is kuldte,hogy elpusztult az egyik vezerlo es, hogy gaz van.
    Visszairja,hogy nem talajak a hibat.
    Visszakuldom neki megint a hibauzenet amit kuldozget a szerencsetlen,2 nap mulva ujabb 2 uzenet, hardware error, ok nem latnak semmi hibat, biztos nem a switch szar?

    2 het folyamatos baszogatast kovetoen nagy kegyesen megallapitottak, hogy ki kell csereleni az egyik tapot+aksi pakkot, de megcsinalhatom en is, csak kihuzom a regit, csak becsattintom az ujat, minden menni fog gond nelkul.

    En hozza nem nyulok, de csak 5 perc, akkor se.

    Akkor ez esetben 1200 dollar lesz a munkadij, mert minimum 3 ora/ kiszallas+ kiaszallasi dij, mert csak az alkatreszre van gar...

    Hat gyertek ki, de nem lesz leallas ugye?, a dehogy, online 5 perc...

    Hetfon szolt az ugyfel hogy kipostaztak az alkatreszt, nezem a telefonom, uj email, csereljem ki es kuldjem vissza a hibas alkatreszt. En hozza nem nyulok, telefon, elnezest tevedes tortent, szerdan 10-kor kuldjuk a technikust....

    Most hivtak, csere kozben elhasalt a san, minden viszajott kiveve az exchange, a legnagyobb 90 GB-os storet nem lehet mountolni.

    Szombaton kell/kellett volna elokesziteni a 2007-> 2010 migraciot :W

    Soha a budos eletbe be ne vallaljatok semmi ilyet. Fizetni kell erte?

    Leszarom, kifizeti az ugyfel, vagy megcsinalja maga, en hozza nem nyulok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák