Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz MTbc #1456 üzenetére

    OWA, outlook anywhere, calendar, adress book, sync minden-minden kozott.
    2011 van az okostelefonok korat eljuk, a pop3 egy fapados megoldas kozelebe sem er az excahnge-nek.

    Az adatbazis a cegnel marad, barmikor hozzaferheto, uj fiokot egy kattintassal csinalsz, belenezhetsz barki levelezesebe ha kell,distribution list 1 kattintas, es a helyi levelezes soha nem hagyja el a ceget.

    Exchange egy marha stabil, nagyon korrektul megcsinalt levelezorendszer, ami iszonyat stabil. Ha fel van rendesn patchelve, megbizhato vas van alatta, van eleg hely a store-nak es rendesen le van mentegetve, olyan mint egy tank, evekig csak megy megy megy.

    Pop3 levelezes helyi pst-ben huhog, amikor outlook elbaszodik, esetleg lerantja ujra az ossszes levelet,aztan megint es megint.Ha nincs a szerveren fent masoltat, elbaszodik a pst-hdd hol a levelezes, sry, nincs, ja nem mentettel?
    Ha kuldok valamit outlookba, nincs ott a telefonon az elkuldottek kozott, hacsak nem kuldom el magamnak is,eleg profi 2011-ben.

    A pop3 sem fut orokke, az is leterdel neha, nalunk Mo-on anno ISP hostolta egy csomo ugyfelunknek, hogy azzal mit ossze lehetett szopni...

    Ha van exchange,le nem cserelnem pop3-ra.

    Pop 3 hogy van ingyen? Ha mondjuk van 3 user akkor nem feltetlen kell exchange, de ha van ceg ami fejlodni is akar es van mondjuk 5-10 emberke,nekem nem kene a pop3.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák