Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz Fooler89 #12762 üzenetére

    Tisztaszoftver csak a kinyomtatott űrlapon, postán beküldve ad kulcsokat, végülis a XXI. században vagyunk, vagy mifene... :N
    Olyan gépeken, amik a közhálót elérik, nem kellenek azok a kulcsok, azokat célszerű a microsoft által közzétett kulcsokkal telepíteni, és a közhálós KMS szerveren aktiválni. A win7 leírás jó az újabbakhoz is.
    A papíron kért kulcsok MAK kulcsok, csak olyankor kéne elvileg használni, ha nem közhálós rendszeren van a gép, vagy nincs beregisztrálva az IP a közhálós aktiválásra. De sajnos sokan a kms helyett használják. Ez azért rossz, mert a MAK kulcsok bizonyos db számú aktiválásra vannak kiadva, azután lejár. Tehát amit most adnak, az tudni fog országosan mondjuk 5000, 10000 vagy valahány aktiválást, utána vége. Amikor valaki indokolatlanul a kms helyett ilyent használ, akkor meggyorsítja a kulcs lejáratát, a gépek tipikusan mondjuk érettségi előtt 1-2 nappal dobják el magukat, aztán lehet rohangálni, meg hirtelen új kulcsot keríteni.

    A márc. 1-i lejárat nem hiszem hogy nagy para, eddig mindig úgy volt, hogy ment tovább a rendszer, aktivált ugyanúgy, aztán egyszer csak aláírták a hosszabbítást odafent és kész.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák