Új hozzászólás Aktív témák

  • Atos23

    senior tag

    Hali,

    Van egy cegem ahova felszereltem AP-nak TP-Link 901ND cuccokat, es teljesen jol mukodik mindenfele klienssel, kiveve a Fujitsu laptopokat. Minden gep megy, kiveve ez a csodás V6635 Windows Vistaval, benne Atheros 5007eg wifivel. A jelenseg az hogy felcsatlakozik a fusi, de nincsen fogadott adata, csak kuldott, így nem megy sem a net sem a halozat. Termeszetesen semmi korlatozas nincs, sem IP cim, sem mac szures, sem proxy a gepeken. Sztem a Vista tehet rola, vagy a TP-Link es a Fusi wifi adaptere kozotti inkompatibilitas.Ugyanezek a gepek egy bedugott USB adapterrel felcsatlakoznak, es kommunikalnak is rendesen.

    A gepeken full frissitett SP2 Vista van, es sajna a ceg nem akar sem downgradelni XP-re, sem uppolni 7-re.

    Mar talalkoztam sokszor TP-Link es bizonyos wifi halozati adapterek kozotti inkompatibilitassal, eddig megoldottam routercserevel, de itt eleg sok AP lett felhasznalva, hogy csak ugy lecsereljem :) Pl. annak idejen siman megoldotta a gondot, ha tipuson belul csereltem eszközöket.

    Termeszetesen firmware, bios frissitesek, patchelesek meg voltak, es mindent megcsinaltam amit egy rendszergazda megtehet.

    Van oteletetek? ((tudom b_sszam ki az osszes retket a kukaba)) :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák