Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz Upo #11960 üzenetére

    Egyik ugyfelemnel is volt a mult heten.

    Word doksikent jott,"Resume" volt a targyban es a Brracuda Spam filter rendszer atengedte.( megfogott vagy 10-et, kettot meg valamiert atengedett)
    HR-s volt a holgy, es meg vissza is irt nekik, hogy tobbszor is probalta es nem tudja megnyitni az oneletrajzot, kuldjek mar ujra. :((

    Van ketto "common share" szerver abbol eggyet konkretan ledaralt pentek delutantol hetfo reggelig. A masikat telenyomta a decrypt.txt-vel de konkretan semmit sem kodolt le. Ennel a cegnel minden evben van egy ilyen tortenet, van Veeam backup is meg egy masik szerverrol masik NAS-re Backup exec, es van shadow copy amit a user nem bir torolni. Ugy hogy restore aztan kalap-kabat.

    Hat igen amikor mondod, hogy kene mentes, akkor jajj nem tudunk ra kolteni, meg tokom cserelgesse az USB Hdd-ket. Aztan amikor beut a szar es nincs mentes akkor mar semmi sem draga csak az adat legyen meg...valahogy.
    Ez a ceg kb 4 eve 4.000 dollart fizetett egy Kurt kft szintu helyi cegnek kb 5? GB fenykep es word doski helyreallitasaert, amikor az NT 4-es szerverbol a pinceben kidoglott az utolso elo Raid1-es disk es nem volt rola mentes mert senki sem tudta, hogy egy NT4-es szerver ketyeg meg a pincebe :DDD

    sanzi89: Vannak "ismeros" rendszergazdak korulottunk akik fizetettek, es szinte mind visszanyerte az adatot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák