Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz Fecogame #11951 üzenetére

    Volt vírusírtó, de hát az egy dologtól biztosan nem véd: a felhasználótól. Nem tudni, hogy pontosan honnan jött, először email mellékletre gyanakodtunk, de nem találtunk semmi gyanúsat. Aztán olvastam olyan módszert is, hogy meg akar nézni a polgár egy videót, amire írja, hogy plugin kell hozzá, amikor meg bejelez a vírusirtó, akkor kikapcsolja. Valami ilyesmi lehetett szerintem.
    Pontosan nem tudom, hogy ki fizeti a számlát, de mintha olyant hallottam volna, hogy egy felelős pozícióban üldögélő emberke csinálta (nem minimálbéres), simán bevasalják rajta az összeget. A gépen könyvelés, nyilvántartások, szerződések, évekre-évtizedre visszamenőleg, természetesen mentés nélkül, nem lehetett annyiban hagyni. Próba-szerencse alapon megpróbáltuk, és bejött. A határidő kicsit necces volt, pár óra volt már csak hátra mielőtt átugrott volna 500-ról 1000$-ra, de meglett.
    Ha valaki még ilyen helyzetbe kerül, akkor számoljon legalább 2-3 napot arra, hogy beszerezze a BTC-t, megcsinálja a tranzakciót, és leigazolja a fizetést, mindegyik fázis akár 1 napig is tarthat.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák