Új hozzászólás Aktív témák

  • kraftxld

    Topikgazda

    Par mostani hir, szopas :D

    Megjelent az SBS 2011 (tudom regi, de senki sem fizet a hir kozleseert :P )
    [link]
    Par fontosabb info:
    - Win 2008 R2 kodbazis
    - Exchange 2010 SP1
    - Sharepoint 2010
    - Nincs inplace upgrade (Exchange 2010 storage architektura miatt)
    - Side-by-side migracio mint SBS 2003=>2008 eseten (gondolom megint fasza szethalo varazslokkal, kobmeternyi adsi matatassal pl: msSBSCreationState rugdosasa konzollal vagy scripttel, kilometeres parancssorok a Sharepoint migraciohoz ami nem is mindig mukodik remlik valakinek? :D )
    - Kerdeses a directaccess, elvileg nem varazslos tema, de talan meg lehet csinalni, de nem hinnem hogy barmelyik kisebb ceg ebbe komolyan olne napoknyi nagysagu szopast es plusz fix ip-ket, pedig jo lett volna ha megcsinaljak 5 kattintasosra.
    - Technetrol meg MSDN-rol mar toltheto.
    stb stb, majd szerintem par honap mulva kell csinaljak legalabb egy 2011-es migraciot, majd akkor jovok szitkozodni :W

    Nemreg csinaltam SBS 2003 (magyar)-rol Exchange levalasztast es 2010-re migralast, csokoltatom azt aki annyira magyaritja az oprendszert-t, hogy a Service Pack 2-t is atirja Szervizcsomag 2-re, es utana lehal az osszes prereq tool, hogy nincs meg a legalabb SP1-es GC es Schema master. Persze adsi edit elo, de azert kicsit remego kezzel irja at az ember az egyetlen DC es mindent vivo szerver AD ertekeit :D
    Vegul kis kuzdes utan felmaszott az uj Exchange, jelenleg csak figyel a hatterben, majd a heten folytatom tovabb, athuzni a mailboxokat meg a tobbi dolgot. Jo lesz gyakorlasnak mert ugy erzem a kozeljovoben sok ilyet kell majd csinalni.

    [ Szerkesztve ]

    | MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

Új hozzászólás Aktív témák