Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz Viktor0610 #39007 üzenetére

    Jártam ma a szolgáltató egy boltjában, érdeklődtem a készülékcsere díja felől.
    Nos, az ottani tájékoztatás alapján úgy tűnik, a díj gyakorlatilag a vásárláskori listaár és a kedvezményes vételár különbözetének időarányos része, ennek kifizetése után lehet elhozni az új készüléket. Ez számomra annyit jelent, hogy nem éri meg "ideiglenesen", pár hónapra venni egy készüléket, legalábbis nem a szolgáltatónál (a listaár jellemzően magasabb, mint a piaci, független bolti ár (itt a normális boltokra gondolok, nem a szürkeimportos kisboltokra))
    Kíváncsiságból rákérdeztem a kártyás telefonok függetlenítésére is - valóban kötbér nélkül, csupán a 7500 HUF díjért szabadítják -e meg a készüléket a hálózati korlátozástól? Itt volt némi bizonytalanság, azután kiderítették, hogy egy év után igen, addig azonban a kötbér, vagyis a listaár és a kártyás ár különbözet szintén fizetendő.
    Viták elkerülése végett - én ezt a tájékoztatást kaptam. Ha valaki úgy érzi, ez mégsem így van, ne nekem címezze nyilait :N :DDD

    No és egy kérdés, amit elfelejtetem megkérdezni a boltban: jelenleg arany és fekete színben kapható az S7 Edge. Volt már rá precedens, hogy bővült a színpaletta (szimpla fehérrel kiegyeznék), vagy ez már várhatóan így marad?

Új hozzászólás Aktív témák