Új hozzászólás Aktív témák

  • bajaki

    őstag

    Sziasztok!

    Díjcsomagváltás előtt állok, jelenleg a Telekomnál vagyok egy számomra egyáltalán nem kedvező díjcsomagban. MyTariff XS és a Vodafone Go között vacillálok (Go-ban 100 percem és 26 év alattiként 500MB-om lenne, viszont normális áron nem tudnék plusz netet venni hozzá, ha szükségessé válna).

    A MyTariff XS-ben lévő 80 perc körülbelül pont elég lenne, a 200MB is talán, ebben nem vagyok biztos.
    Nézegettem viszont mellé a "Korlátlan email és böngészés" extra szolgáltatást. Ezzel kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem.
    - Facebook appban lévő facebookozás, valamint a Messenger app használata is működik vele miután elfogyott jelen esetben a 200MB? Tehát arra irányul a kérdésem, hogy a böngészőn kívüli adatforgalom is működik? Gmail app tud szinkronizálni?
    - Egyébként sem szoktam mobilnettel zenét hallgatni, vagy Youtube-ozni. Facebook app, Messenger, Gmail amit mobilnettel használok. Így lényegében nekem olyan mintha lenne egy teljesen korlátlan netem?

    A Telenor oldalán való megrendeléskor hiába választom ki, hogy 2 év hűséggel veszem meg a díjcsomagot, a végén ugyanúgy 3190-es havidíjat ír ki. Ennek mi az oka? Boltban fogom megkötni egyébként, csak ennek nem értem az okát.

    Ha szerződéskötéskor megkötöm a fent említett extra szolgáltatás, azt később le tudom mondani, vagy arra is vonatkozik a 2 év hűség? Illetve ha most nem kötöm meg, esetleg csak később, akkor is számolhatok a 400 Ft-os extra szolgáltatás kerettel?

    Bocsánat a sok kérdésért. :B :R

Új hozzászólás Aktív témák