Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz polonic #35012 üzenetére

    & Somatom: köszi.

    Az előbb megint felhívott az ügyintéző. Kérdeztem, hogy milyen más opció van, hogyan tudnánk ezt megoldani, úgy, hogy ne szívjam meg, ha már annyira hűséges vagyok, meg annyira szeretnek engem.

    Sehogy. Vagy élek a bullshittel (mytariff xs), vagy nincs más opció (mármint hogy ne kelljen többet fizetnem).

    Elmondtam neki, hogy mennyire gáz ez az egész, hogy egyre többet kell fizetnem egyre kevesebb telefonálásért, holott már Romániában is ingyen beszélnek korlátlanul pár ezresért meg hasonlók. Csak azért fárasztottam ezzel szegény ügyintézőt, mert rögzítik a hívást, nem tudom volt-e értelme, de ne ezen múljon.

    Felajánlott még 2 éves hűséget is 2800 Ft-ért.

    Szóval mivel nem tudtunk megegyezni, harmadjára is elmondtam neki hogy akkor addig használom a csomagomat amíg lehet, utána felmondom az előfizetésem és megyek más szolgáltatóhoz. Azt mondta egyébként hogy legkésőbb október 30-ig vezetik ki a csomagokat. Meg majd küldik a levelet a változásról, minimum 30 nappal a változás előtt. Köszi, ja és még hozzátette hogy mivel hűséges vagyok és az én kényelmem a legfontosabb bármikor élhetek a már elmondott kedvezményekkel (1 évig havi 500 Ft), holott tegnap még azt kamuzta hogy csak most élhetek vele, máskor már nem.

    Sajnos úgy néz ki, hogy 2000 Ft alatt sehogy sem tudom megúszni az előfizetést, úgy se, ha nem akarok sokat pofázni. De amúgy internetről is le tudnék mondani ha lehetne olcsón beszélni meg sms-ezni, de ez a 40 Ft-os sms valami elképesztő szánalmas.

    (#35014) Csaba1512: érdekes hogy nekem október végét mondott...

    [ Szerkesztve ]

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák