Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    Sziasztok! Végképp kihúzta nálam a gyufát a telenor.
    Nemrég itt vergődtem, hogy emelik a tarifát, és jól otthagyom őket. Végül nem emeltek olyan durván, és látván hogy még így is nekem van a legolcsóbb havidíjam, maradtam.

    Aztán ma felhívtak, hogy "kivezetik a díjcsomagom" magyarán megszűnik, és átkerülök a mytariff XS-be. Nos, az eddigi havidíjam ~1800 Ft volt mobilnettel együtt (100mega) a váltáskor meg 3190 Ft lesz. És hogy milyen jó fejek, hogy ezt nekem összeállították, mert régi, hűséges előfizetőjük vagyok (csak 6 év).

    Mondom marha jó fej vagy bmeg (nem ezekkel a szavakkal) tehát gyk. azok után hogy már sokadjára emeltek percdíjat, megemelték a havidíjat, bevezették a kapcsolási díjat, most még rátesznek egy lapáttal hogy kb 2x annyiba fog kerülni nekem, mert ekkora rohadékok vagytok. Akkor átmegyek másik szolgáltatóhoz.

    Erre mondja, hogy "ebben az esetben tudunk biztosítani havi 500 Ft kedvezményt, így egy évig csak 2690 Ft lesz a havidíj". Még idegesebb lettem, mondom, mikor csesznek át az új tarifacsomagba? Erre aszondja, nem tudja! :Y

    A pofám leszakad, komolyan mondom. Kérdezek megint, hogy akkor hány nap gondolkodási időt kapok. Azt mondja semennyit, mert hogy utolsó utáni pillanatban hívott fel, és ha nem fogadom el, akkor bukom a kedvezményeket. Bakker ne már, erre mondja hogy még holnap vissza tud hívni, és addig eldönthetem.

    A konklúzió: ezzel a váltással többe fog kerülni nekem a havidíj, cserébe kevesebbet beszélhetek, és többet netezhetek, asszem 200 megát mondott / hó. Ami marha jó, mert amúgy én a havi 100 megát sem használom ki, mert egyszerűen nincs rá szükségem.

    Annyira gusztustalan ez az egész, hogy legszívesebben atomot dobnék erre a féreg bagázsra. Valszeg az lesz, hogy átviszem a számomat a trékomhoz, feltöltőkártyás leszek, a netem megmarad, jóval kevesebbet kell majd fizetnem mint eddig, cserébe nem fogok tudni sokat beszélni (50 ft-os percdíjjal ugyan nem sok kedvem lesz).

    Ha esetleg tudtok jobbat, akkor mondjátok, de nagyon elegem van már ebből a féregségből.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák