Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodius

    őstag

    válasz Sinesol #88041 üzenetére

    Valójában: a világos fejesből V-t csinálnánk így, nem? Mert akkor kap az alja is színezést, bár forrás-függő, hogy a mondjuk világos-kiemelt fejes világos szarvát mennyire töri le adott forrás.

    Meg az miért probléma, ha egy fejesnek világos/meleg/neutrális az alapkaraktere, hogy aztán a rendszerrel "balanszoljunk"? Mit? A fejes karakterét, lényegét? Akkor meg minek hangolták úgy?
    Ha túl van tolva valamelyik irányba, ott még megértem, de akkor inkább adja el, ha nem kedveli, mert annyit meg kevés fejesnél lehet változtatni, meg lehet értelme sem lenne. Kb. fing-reszelés lenne. Akkor inkább eladom azt veszek egy neutrálisat.

    Bár ez valahol két táboros bulinak tűnik. ;]

    Én inkább gondolom azt, hogy a neutrális fejesekkel jobb dolgozni, könnyebb hangolni. Egyrészt biztonsági játékosok, és keveset zavarnak a középre-helyezettségükkel, másrészt olyat csinálok belőle, amit akarok, anélkül, hogy nagyon le kéne törnöm itt-ott.

    Szerintetek? ;)

    UI.: közben rájöttem, hogy valakinek az a szinergia, ha V-t csinál egy enyhén magasba/melegbe húzó fejesből, valaki meg vesz alá egy neutrálist, mert jó neki úgy ahogy van. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák