Új hozzászólás Aktív témák

  • ooooobi

    senior tag

    Sziasztok, vettem egy AUDIO-TECHNICA ATH-ANC700BT fejhallgatót akciósan 80€-ért. Tudom BT-os fejesek másik topicban vannak, de én inkább vezetékesen használnám, a bt csak kis extra ami néha jöhet jól.
    Zenét kb. mindent hallgatok, klasszikus ugyan úgy mint mondjuk Rammstein, illetve pc gamingre is használnám.
    Munkában ezer éve egy Sennheiser HD 280 Prom van még az elsö széria, otthon meg mindenféle szirszarokkal is elvoltam, pl valami filléres Sony MDR DJ összecsukható.
    Na most lehet ez a probléma az uj fejessel, hogy túlságosan hozzászoktam az olcsó túlszinezett hangokoz, mert ez az új most valahogy nem olyan "tiszta" mintha függöny mögül hallgatnám a dolgokat. Biztos járatnom is kéne, meg lehet nem ártana valami normálisabb dolog ami meghajta. Most csak egy alaplapi Realtek ALC892-vel megy, más forrásom nincs ami jobb, ezen kivül csak Xiaomi note7pro-val teszteltem. Azzal ugyan olyan, de attol nem is vártam, hogy jobb lesz :D
    Másik furcsaság, hogy olyan vákumot csinál, ha megnyomom oldalt a fejem fele akkor olyan érzés mintha bedugulna a fülem, ez minden zárt fülesnél ilyen?
    Szóval a kérdésem, milyen hangkártya, erösitö kéne hozzá ami javíthat a hangján, illetve valami hosszabb kábel se ártana, mert a gyári egy nagyon vékony miliméteres izé. A lényeg, hogy a fejes oldalán süllyesztett a jack bemenet ezért 2,5mm es tokozásu kellene oda. Nekem most rövid a másfél méter a gép hátuljából vezetve, mondjuk egy külsö kártyával elég lenne.

    [ Szerkesztve ]

    https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

Új hozzászólás Aktív témák