Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz HUNRobar #79046 üzenetére

    Én a legelső, 1999.- Ft-ért kb. 20 évvel ez előtt vásárolt Philips vázába raktam M290-es Pioneer hangszórókat + a vezetékét, maradjunk annyiban, hogy esztétikus lett az eredmény, és munkahelyen arra jó, hogy meghallgassam amit nagyon kell, zenére inkább korlátozottan. Az előtt még volt vagy fél tucat projektem, egy még működik is, valami Phlips shp 250 (a 2500-as elődje gondolom), de bele untam, inkább csak játszani volt jó. Igazán szépen ezek nem szólnak, de nem is a végcél volt a lényeg, hanem az út volt a maga a cél.

    Párnákkal szoktam mókolni, mert alapvetően "plüss párnás" vagyok, de az OneOdio-n az nem jött be. A gyári "túl jól" sikerült (hál Istennek). Viszont rendeltem hozzá "cipőfűzőt :D ", mert a fekete vezeték nekem nagyon gagyi volt, a pirosnak meg 6,3-as csatlakozója túl nagy volt, nyomta a vállam néha ha balra fordítottam a fejem és az idegesített.

    Ma meg megjött hozzá Sonata, és igazából egy szavam se lehet. Van egy szoftver hozzá, amit miután végig futtattam, a mélyből elvett, a középhez hozzá rakott, a magas csilingelő lett, és nagyobb lett a tér. Két 28ezres (új korában) fejhallgatót (egy AT TAD-500-at és egy Pio A1000-ret) raktam félre. Nem mondom, hogy non plus ultra a Studio Pro, de nekem nagyon bejött ezekket a kis mókolásokkal. Nekem még a pántja is kényelmes. Szerintem kár eladni, mert a gyári 95mm-es párnája maga 11 Euro Aliról is. Az meg nagyon jó.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák