Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz KisDoc #79018 üzenetére

    Az egyik alma, a másik körte. Kicsit olyan mint autóknál, hogy vagy városban jó, vagy autópályán, ritkább, amelyik mindkét alkalmazás során szuper.

    A nyitottnál nincs a külvilág annyira elszigetelve tőled (hamarabb észreveszed, ha pl. valaki kopog az ajtón, stb.), és elvileg nagyobb a térhatása. Szintén elvileg jobban kellene hallanod, honnan támad a zombi/szörny/ellenség. Kényelmesebb is a plüss párna miatt (ha a másikhoz nincs), de nem lesz annyi basszus se.

    A zárt a műbőr párnával jobban fog szigetelni, és elvileg több is lesz a mély. Utazásnál nem zavarod a többieket és a nejed/édesanyád porszívózása se fog annyira zavarni.

    Minden csak elvileg, mert nyitottban is tudsz olyat szerezni, aminek pl. nagyobb basszusa van, mint egy zártnak. Egy jó nyitott órákat el tud lenni a fejeden úgy, hogy abszolót nem zavar. Szellős, és nem terheli meg úgy a dobhártyádat.

    Ebből a kettőből, amit kérdezel szerintem a zárt univerzálisabban használható, racionálisabb választás, de igazából neked kellene tudni, hogy melyik tetszene. Pl. nekem van mindkettőből, és hetek óta zárt volt a fejemen, mert annak jobban teszett a hangja, de tegnap óra csak a nyitottat viselem el a fejemen (22 óra után csak fejhallgatóval "létezem", amióta megszülettek a gyerekek), az sokkal természetesebb viselet.

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák