Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz UDetti91 #78899 üzenetére

    Szia!

    Nekem van egy ilyen fejesem, kb 8-10 hónapos , ~ napi használatban van. Összeségében szerintem nincs olyan problémája , hogy ne lenne tartós, nagyon könnyű , a fülpárna nagyon kényelmes DE a pánt nem. Hosszan hallgatva (2+ óra) nekem már nyomja a fejem , pedig van hajam is ( normál férfi rövid haj , kb 4-5 centi , arra célzok csak , hogy nem vagyok kopasz pl hogy szó szerint a fejemen feküdjön a pánt).

    Nemrég kértem is tanácsot , mutattak itt a topikban ilyen körérakható kis varrt "párnát" de sajna elég bután néz ki. Nekem most adott egy kis ihletet a hd 600-am , mégpedig azt hogy rendeltem egy hd 650 felső párnát ami leírás alapján majdnem pont akkora mint a 712 pro fejpántja. Azt fogom rátapasztani majd a pántra , ez így látatlanban értelmesen fog kinézni is + biztos , hogy kényelmesebb is lesz. Ennyit tudok negatívumként felsorolni , egyébként szerintem egy kimondottan jó fejes.

    "Beszéltem a fejhallgató egyik forgalmazójával, kérdeztem, hogy milyen erősítőt javasolnak ehhez a fejhallgatóhoz, erre azt írták, hogy nem kell, mert kicsi az impedanciája a készüléknek."

    Arra figyelj, hogy hiába az alacsony ohm , ez egy nagyon erősítés éhes füles szerintem , alaplapi kártya , mobil stb teljesen felejtős. Jól hangzik a 65 ohm ( ha jól emlékszem annyi) , de ez ilyen planáros 65ohm , mellette ott van a sensitivity-je ami egyből meg is vétózza ezt a kérdést. Laptopról kizárt.

    Szóval én adok rá egy erős nagyon tetsziket és ha a hd650 szivacsa beválik akkor úgy már nagyon is ajánlanám. De csak erősítéssel. Az lehet bármi amúgy , valami kis fiio dac is megteszi , de valami kell. Nyílván ha ki akarod hozni ami benne van az nem áll meg egy 30ezres erősítőben , de arra tökéletesen elég lesz, hogy hallgasd , illetve nyilván a minősége is jobb lesz akármelyik laptopnál.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák