Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Polllen #75959 üzenetére

    Erre még szerettem volna válaszolni, aztán közbe jött valami és úgy maradt az írásom...pont a lényeg, maga a fejhallgatóról.

    A HIFIMAN He4xx Planart pont nem ismerem (pedig sok száz fejhallgatót hallgattunk, teszteltünk már tizenévek alatt), de a sokkal drágább (150-300 ezres) hifiman-ek egyáltalán nem nyűgöztek le, ráadásul még rondák is (szubjektív), és elcseszett feleslegesen nagyok, a kivitelezésük is olyan mindnek, mintha egy hülye kis sufniban tákolgatták volna őket össze.
    Hiába elektrosztatikusak, sajnos ennek kevés előnyét lehet élvezni, ellenben minden hátrányát igen, például hogy közel sem dinamikusak.
    Aztán lehet nagyot dobtak ezzel az 50 - 60 ezer alatti fülesükkel, nem tudom, de nagyon csodálkoznék. Egy fejhallgató nem attól lesz jó hangzású és kényelmes, hogy a fél fejet beteríti. Ez inkább egy újabb mai trendi parasztvakítás. :) Mármint ebben az árkategóriában, amit írtam.

    Susvara-t, Kanadában egy hájend bemutatón volt alkalmam hosszabb ideig is tesztelgetni, nincs rá szó, hogy az a fejhallgató mit tud hangminőségben, hozzá képest még HD 800 is belépőszintnek tűnik akkor, ha utána felrakod, vagy cserélgeted közben.
    Persze ilyen rendezvényekre mindig viszem az anyagaimat, bár az ilyen típusú zenék, meg a demonstrálók mind ott vannak a bemutatókon. De olyat még nem láttam, ahol a sok zene mellett a Yello nem lett volna ott, ami érthető is...
    És hogy mennyire kényelmes? Felteszed és többé nem akarod levenni a fejedről még akkor sem, ha nem szól.
    Persze trance, dance tuc-tuc etc... zenékre ennél több nem is kell, mint egy he4xx...

Új hozzászólás Aktív témák