Új hozzászólás Aktív témák

  • SSlyTR

    aktív tag

    Olvasgattam a forumot (nem csak ezt) és egyre jobban nem tudom mi a különbség a Takstar/Omnitronic/Superlux/HyperX/Invotone/ISK/Marantz vonalon. Másolhatják egymást, vagy talán ugyanaz a gyártó más cimkével. De kérek segítséget, hátha ki tuduk bogozni :D

    Pár éve majdnem vettem egy Takstar pro 80-at (ami egy dt770 koppintás), de végül Vsonic agybadugós lett. Most viszont megpróbálkoznék megint egy füles vásárlással, de sajna nem nagyon van már ez a boltokban. De hát van másik hasonló, koppintás, továbbfejlesztés. Engem ilyen V karakter nem hat meg, inkább a kiegyenlitett szeretem.

    Ahogy látom most az ISK HP2011, ami nagyon ajánlott. Kinézetre takstar átfestve, jobb hangzással. Ez szimpi is. Már rendelném is, de rátaláltam az ISK másik fülesére, a MDH9000. Ezzel találkozott valaki? Másik forumokban. Ugye ez egy ATH-M50x másolat. Leginkább személyes tapasztalatra lennék kíváncsi.

    Esetleg tudtok ajánlani valami hasonló kiegyenlített karakterisztikájú, kialakitású és árfekvésű fülest? 20ezer forintért inkább már ATH-M30x-at szereznék be magyarban. Azt még megjegyzem, hogy kínából rendelném.

    Még egy kérdés: A Pioneer SE-MS5T-nél mit jelent az U karakterisztika?

Új hozzászólás Aktív témák