Új hozzászólás Aktív témák

  • Bici

    félisten

    Sziasztok!

    Most, hogy mar epitem a NAD ala a jobb erositot, a felkesz cuccal elkezdtem kiprobalni a regi fejeseimet is.
    Egy tipus okozott meglepetest, de nagyot; egy regi ACME fejes.
    Pont ugy nez ki, mint a CD-850, de mivel sehol nincs rairva tipusszam, igy nem allitom biztosra, hogy pont ez.

    Noss, annak idejen ezt skype-ozasra vettem munkaba. Erre nagyjabol meg is felelt eddig is, zenere neha kiprobaltam, de meg 300 ora utan is borzalmas dobozhangja volt. Azota csak beszedre hasznaltam, es mar ezer ora felett van biztosan.

    Es lass csodat, elkezdett jobban szolni. A melyei meg most is bugnak, lagyak, de mar nem dobozhanguak, a magasai megjottek, es kisumultak, a kozepe is egyenesebb lett. Meg mindig egy low-end fejes, mert semmit sem csinal igazan jol, de legalabb mar nem is szol rosszul, es ez szerintem eleg jo egy 3000 Ft-os fejestol.

    Konkretan a CAL-nal jobban szeretem a hangjat jelen allapotaban, mert annak a hibai jobban zavarnak a legtobb zenenel, mint ennek a rengeteg hianyossaga. Valahogy a zene jobban atjon, mivel itt minden egyforman gyenge, a CAL pedig sok szempontbol sokkal jobb, de vannak zavaro hibai, amik elterelik a figyelmemet a zenerol.

    Tanulsag: vannak olyan olcso fejesek, amik 1000 ora utan hasznalhatova valnak, ha addig szet nem esnek. :D
    + az is leszurheto, hogy vannak emberek, akiknel jobban bejon egy olcso fejes nagy hibak nelkul, mint egy sokkal jobb fejes, aminek vannak hibai a jo tulajdonsagai mellett.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák