Új hozzászólás Aktív témák

  • DBAtti

    aktív tag

    válasz OrtonRkO #5013 üzenetére

    Szia!

    Nekem egy 231PRO-m van (kb megegyezik a 235-el, erről írtam is már pár sort), elsők közt kezdtem terjeszteni az igét... ;)
    Nagyon sok hozzászólás kapcsolódik már hozzá, ajánlom a keresőt.

    Válasz a kérdéseidre:
    "Tényleg ebben az árkategóriában vagy akár feljebb is az egyik legjobb választás?"
    Tényleg, ebben az árkategóriában vagy akár kicsit feljebb is az egyik legjobb választás.

    "Mekkora hátrány, hogy műanyag szinte az egész"
    Semennyire. Eléggé strapa cucc, nem törik, nem reped keményebb használatot is tolerál. A fejre ülő pánt rész nálam meggyűrődött, valószínűleg nyakban hordás következményeként. Ez esztétikai hátrány, más jelentősége nincs (hullámos lesz).

    "a jack sem aranyozott"
    Csak marketing bullshit, semmit nem ér egy ilyen aranyozás, nem az teszi a csatlakozót... létezik nem aranyozott Neutrik csatlakozó (kisjack kb. 600-2000HUF sárga, vagy ezüst, pipás, vagy nem, csak tól-ig határnak szántam), amit 100x többre becsülök, mint egy "aranyozott" bóvlit (~ 100HUF).

    Nem kérdezted ugyan, de bedobom az egyik kellemetlenségét: eléggé szorít, nagyon hosszú időkre nem ajánlanám (értsd 2-3 óránál tovább egyhuzamban).
    Nyakban hordáshoz sem az igazi (automata pánt), de működik.

    Bevált termék, változtatás nélkül készül már elég rég óta, én már kifejtettem vélemények, hogy kb egy atomcsapás kell a tönkretételéhez, ebből a szempontból nem kényes, viszont kissé érzéketlen, ergo nem árt alá egy erősebb forrás (nem minden lejátszó, telefon, vagy integrált alaplapi hangkeltő tudja meghajtani kényelmesen).

    [ Szerkesztve ]

    "A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Új hozzászólás Aktív témák