Új hozzászólás Aktív témák

  • Szevam

    aktív tag

    LOGOUT blog

    Sziasztok!

    Ma meglátogattam egy fejes boltot, kipróbáltam 6 fejhallgatót. Mivel a boltban egy ipoddal tudtak szolgálni forrásként, így maradtam a sansa clippemnél. A következő fejhallgatókat tettem próbára (a számozást a számomra legszimpatikusabbal kezdtem, és így tovább...):

    1. AKG Q701
    2. ATH-M40X
    3. AKG K550
    4. ATH-M30X
    5. ATH-M50X
    6. ATH-M20X

    Az AKG Q701-el csak annyi volt a problémám, hogy marha nagy volt. Mivel eléggé kicsi a fejem, ezért a legkisebb méretre állítva is leesett rólam. A hangzásvilágát tekintve, ez egy relatív nagy térrel rendelkező fejhallgató, nagyon pontosan helyén voltak a hangok, és az összes többihez képest ebben éreztem a legélesebb szibilanszt. Nagyon tetszett a fejes, de sokáig nem tudnám hallgatni a mérete miatt.
    Még ha sokan meg is lincseltek ezért, de én az ATH-M40X-et jobbnak hallottam, mint az AKG K550-et. Szerintem egy tisztább, pontosabb hangzása van és nagyobb tere, a K550 viszont kissé mosottas érzetet keltett bennem. Az sem tetszett benne hogy neutrális volt, egy picivel több magasat és mélyebb mélyet tudnék elképzelni, de persze ez a saját ízlésem. Az M30X is tetszett, még nem tudtam eldönteni, hogy jobban-e mint a K550 vagy sem. Az ATH-M50X-ben is csalódtam egy picit. Jobban kiemeli a mélyet, mint az M40X így egy picit el is nyomja vele magasabb frekvenciákat. Az M20X tetszett legkevésbé. Nekem üresnek tűnt. Az M30X-et közvetlenül utána hallgattam meg, amiben már a tér is megnőtt és a mélyek is megjöttek.

    A holnapi nap folyamán igyekszek beérni a fejes találkozóra, hogy még több fejest meg tudjak hallgatni :)

    [ Szerkesztve ]

    Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

Új hozzászólás Aktív témák