Új hozzászólás Aktív témák

  • Ekkosh

    tag

    Sziasztok. Fejhallgató vásárláshoz kérnék segítséget. Főleg irodában használnám.
    Két kérdésem lenne, de valójában egy mert gondolom itt is illik rendszerben gondolkodni.
    Forrás: nem vagyok benne biztos hogy a HTC One S (beats audios ha ez számít bármit is) elég jó forrás lenne. Ha nem akkor a céges laptop méginkább nem, tehát gondolom külső hangkártya, dac, vagy fejhallgató erősítő. A Fiio E10/E12-ről jókat írtak, bele is férhetne az 40-70 fontos árával (angliában élek), megér annyival többet mint egy alap Asus Xonar U3 (Kb 30GBP)?
    Fejhallgató: Az iroda miatt úgy gondolom hogy nekem zárt kellene, illetve nem valami baromi nagy, mert lehet hogy esténként hazavinném / metrón is hallgatnám. Hangzásban inkább valami sokáig hallgatható, de kellemes mélyerős kiegyensúlyozpott hangot keresek. Főleg akkusztikus zenére, de néha elektronikus, RnB, jazz.
    Kiindulásképp a Sennheiser Momentum on ear paraméteriben és hangban és design-ban is tetszett, de szerintem ott sokat fizetnék a designért, ezért kívül is esett a kereten.
    A keret kb 100 font lenne a fejhallgatóra, és ha aztmondjátok hogy erre a szintre nem elég a forrásom akkor a forrásra még max 50 font. Ha ezek alapján tudnátok pár bestbuyt mondani azt megköszönném! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák