Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    őstag

    válasz Davey7 #9681 üzenetére

    Szerintem két nagyon jó gépet néztél ki, ha hozzárakod még a Toshiba NB300-at, akkor teljes a kép. Én is ezeket nézegettem, és nem volt könnyű dönteni. Végül a HP lett, igaz 2GB RAM és 6 cellás akkuval.

    A HDMI port jó, de nem olyan fontos egy netbook-on, persze minél több csatlakozó, annál jobb. A kamera nem szempont, egyiknek sem lesz túl jó képe, (emígy a HP-n szerintem 2Mp a kamera), bár a minőség itt erősen szubjektív.
    A fényes kijelző rettenetesen zavaró, sokszor szinte használhatatlan, hidd el, észre veszi, hogy fényes, illetve, hogy nem látni rendesen:) A HP matt, sokkal jobb! A HP-ben is van kártyaolvasó, szerintem. Minőségre a HP váza verhetetlen, most nemrégen láttam én is, nagyon szép. Tény, nem "nőies", akkor inkább a Dell vagy Toshiba, és nem csak fekete van. HP-ben Gigabit LAN (nem hiszem, hogy ezúttal számít), de N Draft WiFi, ami már jól jöhet. Igazából a HP-t ajánlanám, DE, két ok miatt mégis a Dell-t mondom: jóval nőiesebb, van színes is, és 6-cellás akku, ami sokat jelent. HP-be 6cellás nem olcsó. Ha ez a kettő szempont, akkor Dell (vagy Toshiba), ha ez nem, akkor viszont a HP.
    Most légy okos:)

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák