Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rottenbull
senior tag
Szerintem ezt nem igy kellett volna megkozeliteni.
-
markknight
veterán
válasz rottenbull #1 üzenetére
Nekem tetszik, ilyen Defiance minőségre felhúzták az első részt is, ami azért valljuk be elég rosszul öregedett. Mondjuk egy teljes remake-nek jobban örültem volna, ez biztos.
-
Fitzgerald
veterán
Szerintem sem. Inkább úgy mint a TLoU: Part 1-t. De valószínűleg nem lenne nagy biznisz teljes értékű remake-et készíteni ebből a sorozatból; a legújabb rész is 21 éves már. Aztán hiába veri agyon hangulatában, atmoszférájában, sztoriban a kurrens játékok többségét, a mai generációk számára már nem akkor húzónév mint azok számára, akik játszottak anno a sorozattal.
[ Szerkesztve ]
-
nanocry
tag
válasz Fitzgerald #3 üzenetére
Ezzel egyet lehet érteni, mivel így is lenne. A mai réteg akkor ismeri ezt a nevet, ha rákeres..
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
VoltanIgor
tag
Háát, ez eléggé soványka ebben a formában. Szerettem ezeket nagyon még régen, de szerintem nem öregedtek jól, a gameplay, irányítás, kamera mai szemmel már inkább kínkeserves, mint élvezetes.
A Blood Omen-ből örülnék nagyon egy teljes értékű remake-nek.
-
Fitzgerald
veterán
válasz VoltanIgor #5 üzenetére
Az irányítás/kamerakezelés már annak idején is katasztrófa volt mindegyik 3D-s LoK játék esetében, főleg pécén.
A legelső kontrolleremet pécéhez pont a Defiance miatt vettem anno, mert egér/billentyűzettel egyszerűen nem tudtam végigjátszani...[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
válasz Fitzgerald #6 üzenetére
Én is pont az irányítás miatt hagytam a fenébe a Soul Reaver-t. Egyszerűen borzalmas volt az egész miatta.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
yericho800
aktív tag
Ezt SE meg az egyik kedvenc filmem alapján csinált (John Carpenter, the thing) című játékot se így kellett volna! Teljes reboot vagy remake mint a silent hill 2 esetében! Nagyon sajnálom "a dolog" című játék is nagyot ment nálam annó!
R7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest