Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    Biztos bennem van a hiba, de én akkor mosom le az ablakot, amikor szükséges. Pont leszarom, hogy ki milyen csilli-villi autóval jön mögöttem. Bringások nem szoktak mögöttem jönni, mert lemaradnak - pedig velük tényleg bunkóság volna. Motorosok sem szoktak annyi ideig mögöttem lenni, hogy bőrig ázzanak egy-egy spriccenés miatt.
    Tudomásul kell venni, hogy az előttünk haladó nem "értünk" közlekedik, hanem saját önös érdekéből. Ha az érdeke úgy hozza, lemossa az ablakot. Ha az érdeke úgy hozza, nagyot fog fékezni, vagy ha épp az áll érdekében, akkor biza' az egyenesben gázt fog adni! Durva, mi?
    Ha nem akarja valaki, hogy a tiszta járműve (autó/motor/bicikli/roller/jetpack/stb.) vizes, vagy uram bocsá' piszkos legyen, akkor ne menjen vele ki az útra (mert ezek a fránya utak sem tiszták ám!), vagy legalább ne menjen közel a másikhoz... Ja, és sok a bogár is ám! Továbbá ne közlekedjetek tavasszal sem, meg aratáskor sem! Sőt! Kerüljétek a mezők környékét is, mert amikor egy traktor poroz, az bizony botrányos! És - kapaszkodjatok meg - az a por néha nem csak por, hanem valami műtrágya is! És a szemét nem figyel ám, hogy a mező mellett járnak járművek! A mocsok! Legszívesebben behajtanék elé, és hatalmasat fékeznék ok nélkül, bűntetőfékileg!
    Meg amúgy is...

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák