Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    végre gép közelben:)

    125:
    a fabuel zakó nagyon benne volt, be is jött a dolog, előtte is már párszor majdnem kirakták egymást. amúgy nem hittem volna, hogy talma önerőből 2ik helyre jut, nem volt most hétvégén se százas, és ezt interjúban ugye mondta is.
    a lényeg, hogy a sors kegyes volt. :)
    ami viszont egyszerűen gusztustalan volt, az maga az egész aprilia csapat viselkedése volt, amit most mindenki láthatott, hogy kb mit szánnak talmának. verte mindenki a korlátot, a csapatfőnök szintén összeomolva... igaz hogy talma második lett, de ez nekik semmit se jelent. döbbenet volt látni a felvételeken, hogy egyedül talma szerelői voltak ott ünnepeléskor, mikor begurult és lerakta a motort, akkor is alig volt ott valaki. én ilyet még nem láttam, hogy egy ''teljes'' csapat ennyire nem örül egy eberük sikeréért. ennyire látszik, hogy kit akarnak vb-nek és kinek nem kéne kurvára vb-nek lennie.
    most már tényleg csak azt remélem, hogy talma vagy így, vagy úgy de nyerje meg a vb-t, aztán húzzon el ettől a csapattól 250be. az ilyen csapat nem érdemel mást.

    250:
    nem láttam autóban ültem, doviziozoval mi történt????
    bukott, kirakták vagy elromlott a vas??

    gp:
    sima brdigestone k.o. volt megint.
    de punci LOL, minek ül motorra? nicky beszopta, ahogy most róza is kivételesen. nickyt rohadtul sajnálom, de nagy riszpekt, amiért visszament és kőkeményen végignyomta ahogy tudta. elképzelhető, hogy itt is beszívott a kirakás miatt valami mechanikai gondot, 1.37-es időket ment a végén, de mivel nem az élbolyban ment, nem igazán etikus összevetni sztónerék idejével.
    vermjúlen nagyon odatette magát, jól cserélt gumit.
    ha jövőre guintoli nem kap motort, akkor felkell robbantan az egész motogp-t, ez a faszi egyszerűen megérdemli jövőre hogy helye legyen!
    rossi: kockáztattak, elkellett kezdeni, mert már nagyon ciki volt hogy mennyire lepukkant a jamaha. bocs, jamaka, mert most kb ez illik rájuk, sajnálom.
    vicces, hogy a honda jelenleg az egyetlen aki még hagyományos láncverzérelt motorral megy a gp-n, kíváncsi vagyok jövőre vajon ez változni fog e.
    melandri a másik nagy hős, mentette a hrc becsületét, ez a faszi egyszerűen hihetetlen. minél nagyobbat bukik, versenyen rapityára tört csontokkal annál gyorsabban megy. kikéne dobni a csávót egy felhőkarcoló tetejéről, ha túléli, garantáltan következő 5 évben ő a vb.. :))
    ami a bridgestone-t illeti, pffffffffffffffffffffffff. ok, hrc ma nem rúgott labdába, ahogy rossi sem, de kétlem hogy megfoghatták volna bármennyire is sztónert. még vermjulen is bevallotta a végén, hogy teljesen esélytelen volt, sztóner csak játszott velük. mikor látta hogy jön fel V, azonnal tekert picit a gázon és... 85 pont, ennyi, sztoner vb. :)

    [Szerkesztve]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák