Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #45378816

    törölt tag

    válasz Flayer #4585 üzenetére

    Nekem Tanya még nincs meg, de már érik, Liu-val játszom, pontosabban már 50-s szinten van és egy jó trióval halálos bandát lehet összepakolni. :DDD

    Erre gondolok: Liu az első, ami fontos, hogy kalapáccsal, ami ad egy bar-t. Aztán Revenant Kung Lao középen, nála a neki illő kalapot használom (alapból ad 1bar-t) ééééés Kung Jin, de most meg nem mondom pontosan melyik vagyis hát a lényeg, hogy az a fajta arany Jin legyen, ami szintén ad egy bar-t.

    Meccse elején Liu azonnal stun-olja az enemy-t (kivéve ha az ellen szintén azzal a Liu-val kezd, akkor tudja blokkolni) Stun közben én 3x megütöm majd mehet az X-ray. Itt jegyezném meg, hogy fontos lesz most, ha eredményesen akarunk eljárni. :)

    Fontos: -Ha cold war sonya figyeg az ellen paklijában, NE használjunk x-rayt, mert semmit sem fog érni. Én ilyenkor gyors átváltok Jin-re kicsit ütögetem, majd nyillal leszedem a "jég páncélt" és Liu vissza, majd x-ray... :)

    -Ami még nagyon fontos, hogy akkor érdemes ezt az x-ray-es taktikát alkalmazni, ha az ellen védelme nagyobb, mint az általunk bevitt sebzés (sokszor ad olyat, hogy 3-4ütéses az első, majd második ellen, a harmadik viszont bitang erős)

    És hogy miért is fontosak ezek? Csupán azért, mert Liu X-ray bevitele után nem csak hogy szépen lenyírja az első enemy életét, de utána tűzzel sebez több másodpercen keresztül éééés az egész enemy team-re hat, ergo, mindenkire hat a tűz, pedig még be sem hívták őket ellenünk. (addigra már szépen ott is lecsökken az életerő és pár ütéssel végzünk a meccsel)

    Megjegyzés: Ha Cold War Sonya szerepel ellenünk a csapatban és levittük az első kari "jég páncélját" mehet az x-ray és sebezni is fog tűzzel mindenki, de a másik két karin még ott a páncél, ezért azokra annyira nem fog erősen hatni, de több mint a semmi. :)

    Most így gyorsba ez jutott eszembe, amint meg lesz nekem Tanya és érdeklődnek mizu vele, írok arról is majd. ;)

Új hozzászólás Aktív témák