Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hörpi
tag
Sziasztok!
Akarok egy rendszerventit a gép oldalára is!
Kinéztem a venti típusát, nagyságát, árát... stb.
Most már csak a nagy művelet jönne, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá a szgház szétvágásához (tehát az oldallemezre kellene vágnom egy 12x12-es ablakot)?
egyáltalán milyen szerszámmal és milyen műveleti sorrendben, hogy ne pattogjon le a festék... Stb..
(a házam egy sima alap Codegen 6041 asszem.)Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
-
Hörpi
tag
Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
-
Hörpi
tag
-
Hörpi
tag
Sziasztok!
Öregcsóká-tól kaptam egy tippet, hogyan lehet a szgház oldalára a 12 cm-s ventinek helyet vágni (fúróval szépen türelmesen...), de ehhez csak legvégső esetben folyamodnék...
Ha van valami jobb megoldjásotok szívesen venném...Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
-
Hörpi
tag
Gondom lenne még az is, hogy a beépítendő ventinek nincsen már csatlakozó helye az alaplapon, de úgy tudom hogy van olyan megoldás is, hogy a táp-ról kapja az áramot valami dugó v. elosztó v. csatlakozó segítségével...
Hogyan, mi ez, hol lehet kapni, kb. mennyiért?Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
-
Hörpi
tag
Hi!
Mi van akkor, ha az alaplapomon már nincs több fan-csatlakozó de nekem még kéne legalább egy 8 cm-es venti a ház oldalára?
Azt mondják hogy létezik valami dugó, amit nem az alaplapra hanem a tápra kell dugni!
Hogy néz ez ki, hol lehet, kapni, mennyiért, hogy működik? ... stb ???Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
-
Hörpi
tag
hello
egy codegen 6041-es ház oldalára szeretnék egy 8cm-es ventilátornak négyzet alakú nyílást vágni
kérdéseim
-hogyan mérjem meg hogy pontos legyen a dolog?
-mivel csináljam? (Fúróval türelemjátékosdit, aztán reszelővel, vagy mit javasoltok...?)Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
-
Hörpi
tag
jó ötelt szerintetek a tápkábeleket a legkisebb méretű kábelkötegelővel megrendszabályozni?
-
Hörpi
tag
valamint
ST Lab A-160 ATA Raid
vezérlő kártyát néztem ki a depo.hu-ról, erre egy db winchestert, esetleg cdíró és egy rack-et szeretnék tenni
ez szerintetek megteszi a fent felsorolt feladatraNormális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
-
Hörpi
tag
egy rendszerventit amit a ház oldalába akarok tenni (8cm-es) hogyan célszerűbb:
1. kívűlről befelé szívja a levegőt
2. bentről kifelé fújja a levegőt
már van egy 8 cm-es rendszerventi a ház hátában, ami kifelé fújja a levegőt, valamint a tápegységen van egy 12cm-es venti ami szintén kifelé szállítja a levegőt
köszönöm előre isNormális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest