Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubica
senior tag
Sziasztok. Én egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hol lehet olyan rácsot beszerezni, ami a hangszórókon szokott lenni.
Nem a nagy lyukacsos, hanem a kicsi. Esetleg ha ez segít, airsoft szemüveg is olyanból van.Köszönöm.
Üdv. Tibi
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
Tubica
senior tag
Sziasztok !
segítséget szeretnék kérni !
Adott egy Corsair RM750x tápegység !6600XT videó kártyát fogok beszerezni, mely 1x8pin-es tápegységet kíván.
Az lenne a kérdésem, hogy hol tudnék venni a tápegységhez olyan kábelt, amely kompatibilis a táphoz, és csak 1x8pin van a végén a jelenlegi 2x8 helyett (Igen, a kábelmenedzsment miatt szeretném )Ez megy a tápegységbe --->
Ugye látszik, hogy az egyik hely üres. Ezért vagyok bizonytalan, hogy melyik lenne megfelelő nekem.Válaszokat előre is köszönöm !
Üdv. TubicaTubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
Tubica
senior tag
Én vettem a Tesco-ba ilyen ledcsíkot, meg hozzá tartozó panelt. Azt beraktam a gépbe, és nem kell szoftver, meg semmilyen ilyen alkalmazás.
Nyilván, ventilátornál, meg ram/hűtő RGB-je az már más téma. De megvilágításnál teljesen jóTubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Zalman Watttera ZM700-EBTII 700W tápegység eladó garanciával!
- Zalman Watttera ZM800-EBTII 800W tápegység eladó garanciával!
- Be quiet 300W 80+ Bronze System Power B9 tápegység
- Gamdias RGB új beépíthető ventillátor 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest