Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Abban a - felszámolás alatt lévő - boltban ahol az egyetlen darab Ferm gép volt, az még mindig megvan, csak nem tudom pontosan milyen, most küldök nekik végre mailt, és remélhetőleg nemsokára kiderül.
A garanciára külön rákérdezek, ugye ilyenkor az nem egyértelmű !Viszont a hétvégén voltam Baumax-ban (Budaörs), és ott is láttam egyet.
Einhell, és érdekes módon "gravírozó" néven árulták.
Ez jelenthet valamit a gyakorlatban ? (Első ránézésre olyan volt mint a többi kombigép)
Tehát Einhell, 135W, van hozzá flexi fej, és jó pár egyszerűbb tartozék (bár vágáshoz valót hirtelen nem láttam).
10e ft, garanciára 2 évet mondtak.
Képet sajnos elfelejtettem csinálni.
Szerintetek ?Egy fórumtagtól vettem hétvégén egy használt PC-házat + egy kis méretű tápot, és közben szóba került az átalakítása kapcsán a kombigép. Mondta rá, hogy elég korlátozottan lehet használni szerinte, komolyabb dolgokat nem lehet már vele vágni (fémet, konkrétan egy régi, P4-es Compaq PC-házat amibe belepróbáltam a tápját hogy - átalakítással - de belerakható-e). Ha már vastagabb a fém - mint ennek a Compaq gépháznak - akkor már nem fogom elvágni vele (vagy max. nagyon lassan, 5db fejjel), ilyenekre flex kell.
Mondtam is neki, hogy nem ilyenekre kellene igazából.
Aztán megmutatta az övét, kb. 5-6 éves 135W-os Ferm, azt mondta hogy jól bírja.
Tetszett, egyáltalán nem tűnt hogy rázna, ha be van kapcsolva.
Mondjuk más lehet a helyzet terhelés alatt + ha már egy órája kell szorítani a gépet.
Hangja is van azért, de én hangosabbra számítottam. Vagy terhelés alatt jön meg a hangja ?Megtudom még milyen is ez a Ferm, meg pár napon belül elmegyek egy Obi-ba és egy Praktikerbe is.
De aztán hét vége felé jó lenne már eldöntenem, és megvennem valamelyiket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Macska topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek