Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz body007 #2560 üzenetére
Kitettem a routert a teraszra (fedett helyre természetesen, de nem lesz ebben a nagy esős / párás időben baja?) így sokat javult a ping. Mondhatni stabil 100 alatti, de néha azért felugrik 300ra. Remélem amit rendeltem antennát azzal beltéren is jó lesz, nem szeretném kint tudni a kütyüt
[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
radio100jozs
őstag
válasz body007 #2560 üzenetére
A jelerősség -70 és -100 dBm között ingadozik? Az akkor ott problémás, mert ekkora szélső értékeket nem szabadna produkálnia szerintem, valami gabesz lesz a hálózattal, és lehet ez a ping ugrálás oka is. Vagy stabilan kellene lennie a jelerősségnek, vagy ha ugyan ott van a készülék, akkor minimálisan változnia, de ekkora szélső értéknek akkor sem szabadna lennie.
-
Bferibörs
addikt
válasz body007 #2557 üzenetére
ezt a zte r209-z mifit konkrétan nem ismerem, de amit használok az tuti, nem véletlenül írtam feljebb, kb. "hogy nem biztos,hogy a mifi lehet a gond " , ha az nem működik rendesen akkor valszeg más kütyü sem fog rendesen működni ( vagy a mifi selejtes ).Nem tudom a telódban másik simet használsz e? ha igen szerintem próbáld ki mindkettőt a telóban, routerben és a mifiben is ,hátha előrébb jutsz.
( a voda szerződésében tényleg 5 nap a vissza vételi napok száma, azonban ha ez eltér a törvénytől akkor ezt nem érvényesítheti,törvényt nem bírálhat felül akár, hogy csűri,csavarja, ennek érdemes mindig utána nézni )
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
radio100jozs
őstag
válasz body007 #2557 üzenetére
A ping ingadozás miatt takar pontosan, milyen értékek között? Pedig ha a térerő megfelelő, akkor stabilnak kellene lennie a pingnek is. Közben a térerő nem csökken le, mikor megnő a ping? Próbáld ki ha a LAN kábelen kötöd rá a gépre, és ott csinálja-e ezt a ping ugrást, mert lehet a WiFi átvitelnél lehet gond esetleg.
-
radio100jozs
őstag
válasz body007 #2545 üzenetére
Igen B593, elírtam. Nekem hamar meg is jött, és stabil cucc, ha a vétellel van gond, akkor lehet rá csatlakoztatni külső bot antennákat is (2 db kell a MIMO antenna rendszer miatt).
Szerintem 2015-ben routernek mobilinternetre ne vegyél 3G-set, főleg, ami csak a 21 Mbps letöltést támogatja.
Ja és a Vodánál 11.23-tól nyitott lesz az LTE minden előfizetésre, csak a sim kártyát kell kicserélni, az meg ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz body007 #2542 üzenetére
Ha fix otthoni használatra akarsz stabil mobilnetet wifi-vel szétszórva, akkor felejtsd el ezeket a MiFiket, nem alkalmasak arra. Szerintem vegyél egy Huawei B563-as modemet, azzal semmi gondod nem lesz a mobilnettel, minden szempontból tökéletes router mobilnetre. A Vaterán most árulnak is ilyet gyári függetlenül 15 ért 6 hónap garival, (ezt vettem én is ott), és maximálisan elégedett vagyok vele, pedig csak simán beltérben van. Tudja a teljes hazai sávot (B593s-22 típussal), sőt még a Voda TDD 2600 MHz-et is, ha lesz ilyen, van rajta 4 Lan csati is, USB, sőt SIP-el Voip telefon is csatlakoztatható (analóg 2 kimeneten). Figyelni kell, hogy a max 150 Mbps-t 4G-ben csak WiFi-n adja ki, a Lan csatikon csak 100 Mbps jön ki, bár Vodánál ez nem érdekes jelenleg. El is adtam a kapott Mifit.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz body007 #2472 üzenetére
Vissza viszem a vodás netet, nem tudom úgy elhelyezni, h folyamatos 100 alatti ping legyen.
Kérdés: Ezzel nem nyúlok mellé?Huawei E5377T router
Net&Roll XS havidíjas díjcsomaggal
2 év hűség a díjcsomagra és az előfizetésre
3390 Ft havidíjEz ugye 4G? Nem érdekel a sebessége, csak a válaszideje legyen jó...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest