-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Nem kapom meg az értesítéseket, nem fut rendben X vagy Y program - MIUI kanosszajárás by crok
Reklámok a gyári alkalmazásokban?
Reklámok, hirdetések kikapcsolása Xiaomi, Poco, Redmi modelleken
Új hozzászólás Aktív témák
-
palu
tag
Sziasztok,
MIUI8 GBoard billentyűzetnél hol lehet beállítani, hogy a kiválasztott billentyűzet nyelven menjen az automatikus szó kiegészítés. Felvettem a magyar, német, meg angol billentyűzetet, de bármelyik kiválasztása esetén csak magyar szójavaslatokat kapok.
Köszi előre is
-
ApaJoe
csendes tag
Szevasztok!
Tegnap este üzemeltem be a vadiúj Redmi 4X-emet. Az lenne a kérdésem, hogy ennek a tárcsázójában van-e gyorshívási lehetőség? Tehát hozzá lehet-e kötni a tárcsázó gombjaihoz egy-egy névjegyet? Mert én ilyet még nem találtam benne. A régi telefonomon (Samsung Galaxy S Advance) 4.1.2-es Android volt és azon be lehetett ezt állítani. Az újon 8.5.2-es MIUI van. -
ApaJoe
csendes tag
Ja és még egy kérdés. Hol lehet letiltani a SIM-kártya PIN-kód kérését induláskor?
Előre is köszi. -
Sweet Lou 6
addikt
Az alábbi észrevételemet írom le, ahogy olvasgattam a hivatalos xiaomi fórumot, nincsen még megoldás rá.
Szóval ez akkor jön elő, ha valaki céges levelezést állít be (pl. Exchange) és Device Administrator jogosultságot kér a fiók, amihez PIN-t vagy jelszót kell megadni. A jelszóval nincs is gond, azonban ha a céges policy 4-nél több számjegyű PIN-t követel meg, azt nem lehet beállítani. Esetemben pl. 5 számjegyű PIN-re van szükség, ám 5 számjegynél kiírja, hogy túl sok a karakter (4-nél meg, hogy túl kevés). Állítólag elég régi MIUI bug, amit a mai napig nem javítottak.
sweetlou6.wordpress.com
-
ödönkevagyok
újonc
Sziasztok! Most üzemeltem be az új redmi 4x-em, de sehogysem tudok a SIM névjegyekhez férni. Valami ötlet?
-
Nkboy
senior tag
válasz
ödönkevagyok #824 üzenetére
Beállítások - Rendszeralkalmazások - Kapcsolatok - Megjelenési beállítások - Sim névjegyek megjelenítése.
Feltéve, ha erre gondoltál
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
ApaJoe
csendes tag
-
llaszlo
veterán
Kinél érdemes a hardverapro-n xiaomi telefont venni? Mi6 vagy esetleg Mi5S érdekelne.
Megbízható eladót keresek garanciával. Akinél PayPal-lal is tudok fizetni USDben. -
half333
őstag
Üdv! Hogy kell miui rom alatt root jogaokat adni az alakalmazásoknak?
-
Zebu
addikt
Srácok használ valami Garmin órát / aktivitásmérőt MIUI-val? Szépen megy a Garmin connect szinkronizáció bluetooth-on keresztül, de az értesítések (smart notifications) nem akar menni. Ugyanezek a Garmin készülékek szépen szuperáltak Samsung készülékkel, de próbáltam Redmi Note 2 Prime-mal és Redmi 4Z-szel és egyikkel sem megy.
Beállítottam a smart notifications engedélyeket, connect fut, de semmilyen üzenet, hivás, vagy értesítő nem jelenik meg az órán.
-
half333
őstag
Eddig ugy tudtam h a miui alapbol root-olva van,de ez a miui 8 v6-nál nem találom hol lenne,v hol lehet bekapcsolni?
-
royalka
őstag
Valakinek van ötlete hogy miért nem tudok a miui them editorral készített témát alkalmazni 7.12.8 alatt?
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
gumikigyo
újonc
Sziasztok.Szeretném a segítségeteket kérni. Adva van egy Xiaomi redmi 4 telefon és hiába csatlakoztatom a fülhallgatót nem ismeri fel ( Sony ) .Miért van ez ? Esetleg csak a saját típust ismeri fel vagy van valami gond a telefonnal, esetleg kell valami plusz program rá ? Köszönöm a választ előre is.
-
royalka
őstag
Esetleg másik fülessel próbáltad? Nem a tok miatt nem lehet teljesen beledugni? Az aljzat bármilyen márkájú fülhallgató használható ami megfelel ennek a szabványnak.
-
gumikigyo
újonc
Persze próbáltuk tokkal és tok nélkül is,és többféle fülest is kipróbáltunk.Természetesen megnéztük a füleseket más telón is ( Honor 8, Samsung,Samsung tablet ) és tökéletesen működtek. A Xiaomi-nál bementünk az Audió beállításai menübe,ott létezik olyan pont,hogy fülhallgató típusai. Ott van olyan,hogy általános fülhallgató de nem lehet belépni és kijelölni.A rendszer egyáltalán nem érzékeli,hogy be lett dugva a füles
-
horrorvalue
újonc
Sziasztok, van egy redmi note 3asom, miuihu 7.1.20-al, nem frissitettem kb egy éve, mert ha jól emlékszem a Supersu-t le kéne törölni és valami mást feltenni (??). Sajnos ennyire nem vagyok képben, hogy pontosan mit kéne csinálni. Kb egy hete elkezdte az csinálni a telefon, hogy wifi használat közben fogja magát és atkapcsol hot spotra. Gondolom a frissítéssel megoldható lenne a probléma.. Tudna valaki segíteni? Akár személyesen is Bp-en az ünnepek után? Szívesen fizetnék érte ofc. Köszi
-
royalka
őstag
válasz
gumikigyo #842 üzenetére
Akkor érdemes lenne csekkolni hogy nincs e valami kis szösz/kosz az alzatban. Esetleg még egy FR(factory reset)-t is érdemes lehet csinálni hátha csak valami megkavarodott.
(#843) horrorvalue: Hát én a helyedbe is előbb egy FR-t csinálnék, néha csodákra képes.
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Mikor rakják bele a Globál Stable-ba a Developer-ben lévő extrákat?
Xiaomi 11T Pro
-
gumikigyo
újonc
Köszönöm a választ,előszór rátettem egy bluetooth headsetett ,majd ezek után ráfújtam az aljzatra ( szigoruan 3x
) és ezek után működött
. Tényleg köszönöm a segítséget
magamtól nem kezdtem volna el fújkálni. Meg sem fordult volna a fejembe.Sokkal komolyabb problémák futkároztak a fejemben
-
Imi1981
veterán
BUÉK mindenkinek!
A miui theme editiorral [link] szerkesztek egy témát (lecserélném az akku kijelzés és a térerő kijelzés ikont) ami sikerül is frankón de mikor alkalmaznám a témát azt írja nem hivatalos forrásból származó téma nem alkalmazható. Lehet ezzel kezdeni valamit? [kép]
A teló Xiaomi redmi note 4 és magisk root van miuihu rommal. Kösz előre is a segítséget! -
aDaM909
tag
Helló! SD kártya kötetcímkéjét át lehet nevezni (ha igen, hogyan)?
Android 6.0 MRA58K OS, MIUI 8 Global, Készülék: Xiaomi Redmi Note 4 -
aDaM909
tag
Üdv mindenki! Elég bagatellnek tűnhet, de egyszerűen nem tudok rájönni: szimpla szöveges SMS-t/üzenetet hogyan törlök, akár a SIM kártyáról, akár a telefonról?
Android 6.0 MRA58K OS, MIUI 8 Global magyar, Készülék: Xiaomi Redmi Note 4
Kösz! -
drpele
senior tag
Az üzenetek alatt hosszan rányomsz egy adott üzenetre vagy személyre, s a megjelenő gombok közül a törlést választod.
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy spemallos Xiomi mi 5Xet, amin jelenleg xiaomi.eu miui van telepítve.
pontos verzió:
7.9.7 fejlesztőiA bajom az,hogy hetente kapom az OTA frissítésekről az értesítést mióta nálam van a telefon. Mindig a legújabb frissítésekről természetesen.
Azonban ezeket ha hagyom letöltődni, nem települnek fel. A telefon kb 20-30 másodpercet gondolkodik,majd újraindul. Hibakód nincs, működés jó, de a verzió marad a régi, nincs semmilyen frissülés.Amit már próbáltam:
Letölteni a xiaomi.eu oldalról a legfrisebb romot,felmásolni a telefonban,majd a telefon frissítő alkalmazásán belül megadni a telefonban levő rom filet.A történés ugyanaz ,nem frissül.szeretném megoldani, hogy működjön normálisan a frissítés, akár úgy hogy a xiaomi gyári saját global romját tenném fel rá (mindegy hogy stable vagy developer).
A problémám: Félek hogy ez egy kereskedői mókolt rom. Nemtudom hogy van e rajta TWRP ,vagy BL nyitás (mik ezek?) és nem akarok téglát csinálni a telóbol flashelés közben.
Hol tudom megnézni hogy biztonságosan újraflashelhetem e a telefont, illetve van e valamilyen friss cikk, ami step by step leírja a lépéseket? -
drpele
senior tag
Üzenetek (Messaging) programban hosszan nyomod a hardveres menü gombot a telefonon, majd kiválasztod a további beállításokat (additional settings), majd SIM kártya (SIM card storage).
Innentől az üzenet törlése már ugyanaz."Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
TGWH
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Vala egy xiaomi telefon, meg vala egy sim kártya, rajta telefonszámokkal. Hogy varázsolom el-oda-rá-vissza-akárhogy a cuccot, hogy a kártyán lévő telefonszámokat lássam és tudjam használni a telefonkönyvben?Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
drpele
senior tag
Megnyitod a Contacts (névjegyzék) alkalmazást, majd hosszan nyomod a hardveres menü gombot.
Import/Export >> Importálás SIM1 / SIM2 -ről, majd végül kiválasztod, hogy a Google, vagy a Xiaomi fiókodba kéred a névjegyeket beemelni."Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
- [Re:] Egy hét múlva startol a Xiaomi 12S
- [Re:] Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Raspberry Pi
- [Re:] Drága az elektromos autó, de öntik bele a pénzt
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ideapad 3 14ITL6 Gyors Multimédiás Ultrabook -30% 14 i3-1115G4 8GB 256GB SSD FHD IPS
- Új Dobozos Hp Pavilion 14-dv "Kis Gamer" Fémházas Ultrabook -25% i5-1135G7 8GB 512GB SSD Iris Xe FHD
- Qidi Tech X-Plus 3D nyomtató
- iPhone 11 64GB gyári független hibátlan 2022.12.08. Apple garancia
- Lenovo Legion Y520 - i7 7700HQ/16GB RAM/512GB SSD/GTX 1060 6GB/Garis bill.
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Kft.
Város: Budapest