-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Nem kapom meg az értesítéseket, nem fut rendben X vagy Y program - MIUI kanosszajárás by crok
Reklámok a gyári alkalmazásokban?
Reklámok, hirdetések kikapcsolása Xiaomi, Poco, Redmi modelleken
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Mi történt a miuiandroid.com oldallal, hol vannak a portolt romok ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
tobias40
veterán
Hi all!
Ebben a romban hogyan és hol tudom alapértelmezetten beállítani hogy a hívások és az sms-ek melyik sim-ről menjenek??
Üdv!
-
Dimond G
senior tag
Aki a V6-ra várt annak ez most jó hír!!!!!
-
Sziasztok,
Ébresztő beállításánál van az a kis kattogó hang, amit talán nem lehet kikapcsolni. Nem tudjátok mi a fájl neve? Átnevezném, gondolom akkor "nem látja" és nem kattogna.
-
Dimond G
senior tag
válasz
HornedReaper #465 üzenetére
-
törölt tag
válasz
jBART -tal tudsz magyarítani, nem tudom azóta sikerült -e már megoldani?!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
HornedReaper #468 üzenetére
Amennyiben nem tartalmaz magyar nyelvet, igen hasznos a használata.
Alapvetően azért jó, mert amit nem tud fordítani, azt visszaállítja, vagyis megmarad az eredeti nyelven. Így biztonságosnak mondható. Ettől függetlenül persze csak saját felelősségre ajánlott a használata. A telefonhoz megfelelő ROM -nál, illetve CWM vagy TWRP mentés után.
Nálam még nem volt gond, amit vele csináltam, azt mindegyiket gond nélkül fordította.
-
trebrona
nagyúr
válasz
HornedReaper #468 üzenetére
Itt ki van vesézve a téma, illetve tölthető is.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. --
-
Dava
tag
Sziasztok!
MIUI 6-tal kapcsolatban lenne kérdésem.
Default music playernek beállítottam egy másikat, mert az az alap ami folyton kínai zenék streamelésével nyaggat, nem nagyon jön be.
A notification menüben vagy hogy hívják, amit felülről lehúzol
ott van ugye alapból a zenejátszó pár gombja beépítve. Ez nem akar átváltani, továbbra is az alap lejátszót irányítja. Ez direkt van így, nem lehet változtatni?
Edit: Ja, legújabb developer verzió van fent, vagyis MIUI 5.1.16
[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Sajnos nem sikerult a miui v5-ot magyaritanom.. Nem tudna valaki segiteni benne? Elozo hozzaszolasomban a ROM, android 4.2.2 alapu miui 3.8.1 V5
-
törölt tag
válasz
HornedReaper #472 üzenetére
Egyszerűsítem Neked. Ez a saját leírásom:
Letöltés:
- jBartElőkészület:
1.1. Csomagold ki a tömörített fájlt egy mappába, majd mielőtt elindítanád, a data\settings\repo.miui.v4.main.conf fájlt nyisd meg, és a benne lévő szöveg végére másold be a következőt:github::markkovacs76/miui-v5-hungarian-translation-for-miuiandroid=miuiv5 ( markkovacs76 Miui V5 Hungarian Translation)
Magyarítás:
2. Megnyitod a jBART -ot, majd a Settings fül alatt állítsd be a nyelvet, alatta az időzónát, lejjebb pedig a felület nyelvét magyarra. A pipára kattintva a felület átvált magyarra. HA mégsem így lenne, akkor indítsd újra a programot.
3. ROM fájl fül alatt a következőket kell beállítani:
- ROM típus: MIUI v4-6.
- ROM fájl: itt kiválasztod a tömörített fájlt, amit magyarítani szeretnél.
- Alap ablak: kiválasztod a miuiv5 ( markkovacs76 Miui V5 Hungarian Translation) sort.
4. Rányomsz az Újraösszeállítás gombra. A folyamat sokáig fog tartani, amikor végzett kiírja, hogy hol találod a fájlt. -
törölt tag
Én v6 -ot nem fordítottam még. Azt kell megnézni, megkeresni, hogy arra melyik online elérés biztosít rendes magyar fordítást.
A markkovacs -os szerintem nem fog menni, vagy csak részben, mert az v5 -re van. Bár ha valaki fordított már v6 -ot, az meg tudja mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Csao,
Kis segítség kéne. MIUI 6 az első MIUI eddig ami tetszik, viszont ahogy látom nem lehet a belső tárhelyet felcserélni az external SD-vel, ami nagy gond. Van erre valami egyszerű megoldás?
Köszi
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald #476 üzenetére
Megoldotta magat a dolog, a MIUI V6 5.2.25-ben mar fel van cserelve a tarhely.
-
zolij7
csendes tag
Sziasztok
Van egy note 3, es kiszeretnem probalni a miuit. Cmhez vagy slimkathez kepest milyen?
Nekem elvileg ez kell: http://en.miui.com/download-245.html
Kerdesem: van ebbe magyar nyelv vagy magyaritani kell? Es ha igen hogy?
Elore is koszi
GALAXY Note3 | STOCK KitKat + ROOT | Telenor HU
-
jFox
őstag
Teljesen más koncepció mint a CM. A slimcat-et nem ismerem, de az is pure android-nak néz ki.
A MIUI egy látványos és sok hasznos funkciót felvonultató rendszer. Nem csak egy launcher-t építettek az androidba, hanem újra gondolták az egészet.
Nekem bejött, csak a mostani telefonomhoz még nem találtam jól működő port-ot.
Magyar nyelv a legtöbb port-ban nincs, de a V5-be állítólag bele lehet valahogy tenni. jbart segítségével.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
törölt tag
-
zolij7
csendes tag
válasz
#86973952 #481 üzenetére
Feltettem. Nagyon szuper, legjobb ROM amit valaha hasznaltam. Nagyon szep. Magyar is lett kb. 95%-ban. Gondolom a maradek az olyan ami kinai es angol megfeleloje sincs. Jol olvasom, hogy mar csak 1 repo van v5-re? Es hogy folyamatosan zarnak be a nyelvi repok?
[ Szerkesztve ]
GALAXY Note3 | STOCK KitKat + ROOT | Telenor HU
-
Ricardo
félisten
Most a V6-al szemezek. Nexus 4-em van. Ahogy olvasom nem egyszerű magyar verziót találni. Megoldható azért? jBart -al esetleg már megoldható a V6 fordítása?
-
sz_abika
addikt
Hellosztok,
a gyári appokat hogyan lehetne belőle kiírtani? CM transfer meg a böngésző is mindig visszamászik, hiába törölhető véglegesen...PSN: xszabikax
-
seger
addikt
Én a miui V5 5.8.21-et próbálom magyarítani S4 romot, de sehogyan sem sikerül.....
-
Heavyrain
senior tag
Ha az telefon rádugom gépre,vagy lecsatlakoztatom,akkor lejátszik egy 1 másodperces hangot jó hangosan a telefon.
system/media/audio/ui és system/media/audio/notification mappákat átnéztem,nincsennek benne ezek a hangok szóval még törölni sem tudom. Ha itt nem,akkor hol máshol lehetnek még, vagy hogyan lehetne kikapcsolni,mert nagyon idegesítő
(MIUI 5.8.20)[ Szerkesztve ]
-
Zoll21
tag
Sziasztok!
Adott egy Jiayu G6H telefon, amin frissitette magát a MIUI 5.8.6 Beta-ra és nincs magyar nyelv, hogy tudok rá tenni, illetve ha nem akkor hogy tudok magyar miui-t rátenni?Keress telefonon vagy email-en bármikor.
-
sz_abika
addikt
Feltette magát a MIUI7 (Redmi2), de csak arra volt jó hogy az indításkor veszítettem 300mb memóriát és csúnya lett a default téma
Valami egyéb funkció?PSN: xszabikax
-
seger
addikt
Note 3-ra a V7 egészen jó lett. Hivás beazonosítás működik eddig úgy néz ki!
Viszont a gps nem valami pontos. Erre van valami megoldás?
Köszi
-
sz_abika
addikt
Az hogy jön össze, hogy full gyári a MIUI - leszámítva az 5 koppintásos "rootocskát" - és ehhez képest a Clean Master SuperSU jogokra hivatkozva megtagadja a módosításokat? Nincs is feltéve a SU...a TWRP van feltelepítve, de az sem működik, szintén root jog hiányra hivatkozva.
PSN: xszabikax
-
Shinnokina
tag
Nekem Redmi 2-n úgy szűnt meg, hogy a fiókoknál kikapcsoltam a névjegyszinkronizálást, és a névjegybeálltásoknál kiválasztottam, hogy csak a SIM-névjegyeket mutassa. Az első bekapcsolásnál automatikusan telecsinálta a névjegymappát a google fiókomból, de az első belépésnél még nem választhatod ki, hogy mit szinkronizáljon. Ez mondjuk elég szemétség az androidtól, nekem a normál stock android is pont ugyanezt csinálta a samsungos készülékeimen, és állandóan utólag kellett megszabadulni a beszinkronizált névjegyektől, képektől, meg miegymástól. Ki a franc akarja látni a telón az összes valaha létezett *email* kontaktját? Brr. Ezt igazán kiiktathatnák az androidból.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
SárkánySzív
aktív tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Pro 2A MIU fájlkezelője nem nagyon jön be, ezért a Total Commander alkalmazást használom.
Mikor használni szeretném alul kisbetűkkel felugrik az a mondat hogy, / grated total commander to get root premission / ezek után egy darabig csak vár, és hiába tapizok nem akarja megnyitni a meghajtókat, csak egy kis idő után.
A biztonságnál a root jogosultságnál ott van az ikonja, a king user szerint is van ilyen jogosultsága.
A king user alkalmazást azért használom, hogy a bekapcsolás után, csak a dual sim ringer induljon el, tehát ki van lőve minden progi futása bekapcsolás után.
Miért késlekedik vajon a total commander fájlkezelő ?Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
bach66
tag
Nekem a MIUI saját launchere nem jön be, mert bár tetszetős, de hiányolom az alkalmazásfiókot, nem szeretem, ha az összes ikon kinn van a (számos) képernyőn. Jobb szeretem elrendezni az ikonokat és widgeteket, ahogy én akarom, meg amennyit én akarok.
Ezért Nova launchert használok (ezt az előző telómon megszerettem). EL lehet valahogyan érni, hogy az eredeti rendszer-widgetek itt is megjelenjenek? ??
Ugyanis csak egy-kettő jelenik meg, pl. az óra widget, de eredetileg abból is van több, itt meg csak egy. PL. a lentebb emlegetett képernyőzár widget is jól jönne, de a Nován nem elérhető az sem.
Illetve tudna valaki olyan (ingyenes) és legalább olyan jó launchert, mint a Nova, amelyikben az ikonok méretét is lehet állítani?
Ja igen, Redmi2 2/16, miuihu 5.9.17
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- [Re:] Új Xiaomi 12 Pro verziót kap Kína
- Autóhifi
- [Re:] Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- [Re:] Máris itt a Pro változat a Mi Band 7-ből
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] Az akkumulátorba törhet bele az elektromos autót gyártók és az autóipar bicskája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Vadonat új iPad PRO 12.9 4.gen! 2020 128GB WIFI + 4G CELLULAR! KÁRTYAFÜGGETLEN! Apple garancia!
- Kaon AR1344e WiFi 6 MESH AP
- Lenovo G505s Amd A10-5750/8GB DDR3/Radeon R5 M200 2GB/Samsung SSD/Blu-ray notebook
- HP Pavilion 17-e142sg 17,3 Led/i5-3320M//gb DDR3/128GB SSD/ 2-3óra akku Szép állapot!
- Eladó fél éves Gaming Config I7-11700F/Gigabyte RTX 3070/16GB RAM/1.5TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs