Új hozzászólás Aktív témák

  • --ka

    senior tag

    válasz Depression #65030 üzenetére

    Sokáig gondolkodtam, hogy válaszoljak-e. Több okból is. Nem közvetlenül nekem írtad, de közvetlenül az én hozzászólásom után van. Másodszor nagyon nem értek Veled ugyan egyet, ugyanakkor nagyon érteni vélem, hogy mire is gondolsz. Szerintem több dolgot kevertél össze hozzászólásodban, amiket külön-külön kellene tárgyalni.
    Haszon - na, azt én még nem realizáltam itt 10 éves pályafutásom alatt egyszer sem. Nekem ez hobbi és hobbiból segítek másoknak és mivel 23 évvel ezelőtt építettük a tankörtársammal az első PC-met, azóta összegyűlt ez-az. Sajnos gyűjtögető típus vagyok, ki nem dobok jóformán semmit - jó lesz az még valamire vagy valakinek, akár ajándékba - és lásd, tényleg.

    7700K-m sosem lesz, mert nem érdekel - szerencsére meg tudnám venni, ha akarnám.

    Konfig - a legújabb - a többi mellett: Nanoxia Deep Silence 4 házban Super Flower Leadex Silver 550W táp, Asus B250-es alaplap, 2×4GB RAM, egyelőre G4500 Pentium, de itt van a polcon már a G4560 csak a WIn7 támogatás hiánya miatt arra vár, hogy befejezzem az aktuális határidős munkámat és bekerül az Adata SSD Win10 társaságában.

    "... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."

Új hozzászólás Aktív témák