Új hozzászólás Aktív témák

  • laika1200

    csendes tag

    válasz Argos #59006 üzenetére

    Köszi a választ, de tanácstalan maradtam. Kifejtem bő lével.

    A történet hőse egy Cat B100, IP67-es "katonai kivitelű" strapa telefon. Gyártói leírás szerint 2 év gyári gar, Media-ban vásárolva, 1 év jótállással (+1 év fizetős jótállás kiterjesztéssel) :C De nem ez a lényeg, mert a hiba nem jótállásos. Annyi történt ugyanis hogy a tulaj leült a kanapéra a farzsebében lévő telóval, amin a gyerek rajtafelejtett egy apróbb műanyag játékot... az LCD kijelzőt védő vékony plexi !!! engedelmesen meghajlott az igénybevétel alatt és engedett annyit hogy az LCD elrepedjen. A vásárlás helyén gyors diagnosztika: nem garos, javítás 25.000.- (a készülék új ára 31.417 + ÁFA). Na ekkor kerestek meg hogy úgyis szervizelek, segítsek már.

    Cat support: Ők nem biztosítanak alkatrészt csak egyetlen cégnek (TMX Mobile Solution Szerviz Kft.) ugyanis csak nekik van olyan magas minősítettségük hogy a készülékeiket szakszerűen szervizelik...
    Első helyen a Cat support által megadott TMX kontakt nem válaszol...
    TMX support, idézem a választ:
    Tisztelt Ügyfelünk!

    A javításról árajánlatot akkor tudunk küldeni, ha beérkezik a készülék fizetős javításra.

    Szóban vagy írásban hozzávetőleges árat sem tudunk mondani.
    A bevizsgálás és árajánlat díja bruttó 3.000 forint, amennyiben személyesen adja le a készüléket budaörsi ügyfélszolgálatunkon, szervizpartnereknél ez az összeg eltérhet.
    Mindkét esetben az árajánlat díja levonásra kerül a végösszegből elfogadás esetén.

    CAT típusú készüléket a vásárlás helyén, vagy a budaörsi ügyfélszolgálatunkon van lehetőségük az ügyfeleknek leadni javításra.
    Sajnos postai úton, vagy futárszolgálattal érkezett csomagokat nem tudunk fogadni, így azokat a szállító átvétel nélkül el is viszi.

    Miskolci vagyok. A sorok közül én azt olvasom ki hogy nesze semmi...

    A végén pedig a poén, végig egy filléres, 2,2" QVGA LCD kijelzőről volt szó, amit az egyedi szalagkábele miatt nem lehet beszerezni... de most hozzáteszem hogy semmi mást sem ehhez a típushoz akksin kívül. A konkurencia hasonló árú, hasonló tudású modelljén pedig ugyanehhez a minősítéshez dupla rétegű ragasztott biztonsági üveg védi az LCD-t... de nem én választottam, a tulajnak ez tetszett meg. Én pedig oldjam meg...

    Na erre, hogy ilyenkor mit lehet vagy érdemes tenni, erre a kérdésre keresek nálam nagyobb rálátással rendelkező, önkéntes tippadót.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák