Új hozzászólás Aktív témák

  • Ronyman

    aktív tag

    válasz Valaki1000 #26035 üzenetére

    Figyelj, te szerintem a fizetős warezoldalakról beszélsz. De ha jobban belegondolsz, akkor rájössz, hogy ugye nekik se ingyen van az a több Gb vagy Mb tárhely! Amik ingyenes oldalak, azok meg különböző ingyenes tárhelyekre töltenek fel, amiért ugye nem fizetnek, de viszont korlátozva van a letöltési sebesség és a letöltési mennyiség. Nem a feltöltőnek megy a pénz, hanem ha te nagyobb letöltési sebebességet/korlátlan letöltési mennyiséget akarsz, akkor neked a tárhelynek kell közvetlenül fizetni.

    A torrentesek nagy része mindenképpen kér regisztrációt. Ezzel nemcsak magukat, hanem magát a torrent közösséget is védik. Gondolj bele, hogyha valamelyik torrenthez valaki kommentként trágárságot ír, akkor szegény torrentoldal admin/moderator mit tud tenni? Először törli a megjegyzést és büntetést ad. Ha másodszor is előfordul, akkor kidobja a fenébe a felhasználót. Ha nem lenne regisztráció akkor nem tehetné meg ezt. Amúgy meg a torrentnek az a lényege, hogy megosszuk másokkal a fájlainkat. Azért is van a torrent oldalakon arány számláló, hogy ne csak élősködjünk, hanem igenis töltsük vissza legalább a 1/3ad részét.

    Csak jelzem, hogy több külföldi is kér reget. Ha nem akarsz regelni, akkor meg ott van " a kalózkikötő".org Angolra fordítsd le :D és akkor megkapod az oldal nevét.

Új hozzászólás Aktív témák