Új hozzászólás Aktív témák

  • _ak_

    addikt

    válasz Goose-T #20031 üzenetére

    Köszönöm a választ! Spórolás miatt gondoltam, hogy "nagyobb" atx házba raknám a lapot, csak ott macera a rögzítés és igazából az nem teljesen világos a képeket nézegetve, hogy a panel, hogyan kapcsolódik össze az adapterrel.

    De most így meg merem kockáztatni, hogy a ház tartalmazza a csatlakozót amibe megy az adapter és külön kell a házhoz csatolni a tápot? Mi a helyzet, hogy ha 3 satás meghajtót szeretnék csatlakoztatni? 1 sata van, 1 ide átalakítható, de ez esetben vagy egyáltalán szabad megosztani az egyiket 2 irányba?

    Illetve valahol azt olvastam, h a nagy méretű atx tápok alacsony fogyasztás esetén elér rossz hatásfokkal dolgoznak. Mármint a jobb hatásfokú, sem biztos, h tudja teljesíteni mondjuk a 80+-t. Ez mennyire igaz?
    Tegyük fel ideális esetben a lap, meg mondjuk 2 vinyó 25-30W-ot kérne, a tényleges felvét egy 350W-os átlagos táp esetében több lenne, mint 45-50W? Reálisan egy ilyen kis fogyasztású rendszert nem lehet 30-40W alá szorítani, (persze nem kísérleti jellegű undervolttal)?

    Let's begin, de gozaimasu!

Új hozzászólás Aktív témák