Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kolondrum

    félisten

    válasz SzlobiG #21883 üzenetére

    Azonnal vidd el ide azt amoda hozzál ezt meg azt a boltból. 1x éreztem, hogy a tükörtől 3 centire ment el tőlem az autó, amúgy elég barátságosak erre az emberek. 80-ra rá lehet fektetni a KM órát, onnantól kezdve a fordulat nő (piros tartomány!!!) és nem érzek húúúú de hajde gyorsulást, GPS szerint 72. A forgalom tempóját tudom tartani simán. Igaz lehet, hogy beteg a gép meg minden amit írtatok (majd elválik), de tankoláskor a kutas meg mögöttem egy motoros igenis elmondta, hogy ez bizony szép gép! Nagymuterom is azt mondta szép, csak 2 kereke van te gyerek! :D A bolt előtt is méregette egy suhanc, akinél eddig voltam az mind méregette. Keresztapám kiszúrta, hogy ez a gép ismeri a szilikont. Én meg csak remélem, hogy mást is ismert azon kívül. Biztosan elviszem olyanhoz aki ért hozzá, de most olaj és tankolás, kb itt kifújt. Juteszembe olaj, erős fékezéskor meg kanyarba felvillan. Azért veszek és ha kigyullad öntöm is bele, elfér az ülés alatt.
    Smani! Szíjat kérdeztem, azt mondta rendben van, majd azért ránézek, de kaptam hozzá zsír újat ha akarom felrakom. Megvan a gyári szervizkönyve, hol ki mikor mennyiért vette, hány KM-el (0) minden minden..... 2002-ben ez a gép nem volt 500rongy sem! Ma már azért sokkal drágább újan. Görgőket is odaadta, kopottnak tűnnek. Csere óta jól gyorsul. Valami rugókat is kaptam ha akarom cserélem, meg a szíj mellett van valami gyűrű, nem néztem meg közelebbről.
    Nem tudom meddig lesz meg nálam, ezt nem tudni, de ha lehet kérem berakni a képét az 1.HSZ-be. Köszönöm! >>> Yamaha Aerox 50 Tech 3

    Motorhang, szerintetek? Igaz a hang nagyon nem jól lett felvéve. :((( Melegen. >>> [link] kb 15 perc és HD-ben elérhető

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák